Зафиров: Повече не можехме да търпим, след като сме дали живота си за този клуб

ВИДЕО: Илко Станчев: Ще работим за доброто на Спартак

Легендарният вратар на Спартак 1918 Красимир Зафиров сподели, че е дошъл момента, в който ветераните трябва да се обединят за да помогнат на клуба да се стабилизира. Той бе категоричен, че заедно, всички могат да направят това, което е бил преди.

"Приказките са излишни в този тежък момент в Спартак. В продължение на 10 години нашият клуб беше сринат постепенно, за да се стигне до това положение. Повече не можехме да търпим, след като сме дали живота си за този клуб. Недопустимо беше да стоим отстрани и да гледаме как умира нашият клуб. Затова събрахме всички сили, ние - ветераните. Единствената ни цел е оставането на отбора в "Б" група. Надявам се, че ще се намерят достойни хора в нашия град, които виждат какво се случва в клуба, да дойдат тук при нас. Заедно да изправим клуба и да го направим това, което беше преди. Постепенно да изградим бъдещето на нашия отбор", сподели бившият вратар на Спартак.

Треньорът на вратарите Илко Станчев също подкрепи Зафа, като допълни, че всички ще работят за доброто на Спартак. "Аз съм в Спартак по покана на Атанас Атанасов. Има много работа, която трябва да се свърши. С хората, с които ще работим, сме играли заедно, познаваме се. Няма да имаме никакви проблеми с комуникацията. Ние ще свършим нашата работа, аз съм убеден. Ще работим за доброто на Спартак".