Доган диктува порциите в държавата

Новините

20-01-2014, 09:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Станишев и "другарката Моника" диктуват ключови назначения, смята Кольо Парамов

Скандалът между Първанов и Станишев лиши някои обръчи от фирми от порции. Това е причината хората на Първанов да „скочат" на властта. Заради този конфликт „изгоря" и Христо Бисеров, заяви в студиото на „Здравей, България" по Нова ТВ ген. Атанас Атанасов.

Политиката е концентриран израз на икономиката. Доган и сараите диктуват порциите и основните кадрови назначения в държавата, каза още Атанасов, който е бивш директор на Национална служба сигурност в кабинета на Иван Костов.

Управляващите са били информирани какво се готви в БСП. Станишев и „другарката Моника" диктуват ключови назначения, каза другият гост в студиото финансистът Кольо Парамов. Автор съм на 57 материала срещу БСП. Прекалиха с ескалацията, която провеждат в управлението на партията, последствията от нея са фатални и ще ни костват много, каза Парамов. БСП трябва да смени лидера си. Убедихме се, че чрез движение като АБВ ще можем да внесем корекция вътре в партията, категоричен бе Парамов.

Познавам някои от тези хора, каза ген. Атанасов по повод изброените фамилии на хора от службите, които бившият вътрешен министър Румен Петков изброи заради изпълняваните от тях в миналото поръчки за подслушване.

Припомняме, Петков заяви, че очаква бъде ползвана като пощенска кутия някоя агенция, където да се пусне "една флашка с един разговор". По думите му в нея ще има разговор между Георги Първанов и Бойко Борисов, в който се внушава, че двамата се договарят за общополитическо действие. "Това е целта, това е най-грозното в случая, че едва ли не Борисов финансово подпомага проекта", заяви Петков, визирайки АБВ.

От своя страна Борисов потвърди думите на Петков, че ще бъде пуснат такъв запис. Той е сезирал прокуратурата и се надява, че тя ще си свърши работата.