Сидеров си даде имунитета

Новините

22-01-2014, 09:52

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

И депутатите му дружно поискаха същото

Лидерът на Атака Волен Сидеров се отказа от имунитета си. Тези дни наблюдавам, че в България вече всичко е наред", подчерта той от трибуната на НС. "Ликвидирахме безработицата, демографският проблем е решен, чуждите монополи вече са изгонени, а според световните класации сме на първо място по човешко щастие", коментира той с ирония.

"Има само един проблем - заради моя имунитет, който се иска усилено от политици, журналисти, дизайнери, нещата в България не вървят", подчерта атакистът.

"Сидеров продължи с иронията. Чух че заради моя имунитет, ЕС може да се разпадне, могат да ни изключат от ЕС", посочи лидерът на "Атака".Той каза още, че явно заради имунитета му може да има и междугалактически проблеми и конфликти и за да предотврати Трета световна война, както той се изрази, си даде имунитета.

В този момент всичките депутати на националистите застанаха на трибуната до Волен Сидеров и дружно си дадоха имунитета. Председателят на НС Михаил Миков помоли националистите да си седнат на местата, но те поискаха да останат до лидера си. Миков даде почивка, но депутатите се укротиха и не се наложи да бъде прекъснато заседанието.

Националистът се обърна и към най-справедливата правосъдна система, по думите му и настоя тя да е така справедлива и бърза, както по негови случай. Българската правораздавателна система ще започне да работи като швейцарски часовник, смята Сидеров, убеден в това заради бързината, с която разследващите са се задействали заради скандала на летище Варна.