Заплашвате ли, г-н треньор?

Нека да е по мъжки - лице в лице

Медиите се оказаха най-тежкият проблем за треньора на Спартак Атанас Атанасов - Орела, известен още и като г-н "Европейският начин на работа". Вместо да се занимава с тежкото положение на футболния отбор и налегналите го текущите проблеми, той предпочита да се захване със "задълженията" на журналистите.

Преди днешното занимание, за пореден път треньорът на соколите направи пред играчите разбор за... работата на медиите и обърна особено внимание на един журналист. Този път обаче Орела стигна доста по-далеч. Пред около 20 футболисти Атанасов заяви по адрес на репортер на Varnautre.bg, че не може повече да търпи засиленият му интерес към "Спартак". Пред играчите треньорът е споделил, че ще се "заеме лично" с Ивайло Борисов и ще му "запуши устата". Това щяло да стане, след като изпрати определени лица, за да му "загреят врата". Повод за гнева на треньора стана материал за подписаните в клуба договори, за които наричаният днес с доста неприлични епитети репортер се осмелил да напише преди официалното им оповестяване.

Г-н Атанасов, разправата с мутренски методи е отживелица и не е актуална за времето, в което живеем. Искрено се надяваме, че казаното от вас днес да е било част от стратегията Ви да увеличите авторитета си пред играчите. Иначе, другото говори лошо за вас като личност. Или за тотална загуба на ориентация за случващото се около Вас. Интересът на журналисти и читатели към проблемите на клуба може само да Ви радва. По-лошо от тежката ситуация, в която той се намира, е това на никой да не му пука за отбора и той да потъне в забвение. А това вече наистина ще е краят.