"Черен" хороскоп ни предлагат астролози

Животът

01-02-2014, 20:32

Снимка:

n/a

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

В него не пестят най-отрицателните си думи за най-отрицателните ни качества

Въпреки, че всички хороскопи претендират за "сериозност", тук това отсъства.  Следващите няколко абзаца са повече или по-малко притеснителни или забавни, но категорично не са реалистични, предупреждават авторите. Въпреки това читателите с чувство за хумор биха открили някои свои досадни черти, свързани с техния зодиакален знак, гарнирани с малко присмех и преувеличение. Целта на хороскопа не е да се набляга на отрицателните качества описани в него, а на чувството за хумор на хората, заявяват от астроложкия сайт.

Овен

Вие не сте нищо друго освен едни примати.  Хвърляте се грубо и стремглаво във всяка ситуация и нямате никаква представа за значението на думата "финес". Освен това сте обществена опасност, защото сте агресивни и напълно лишени от разбиране. Да не говорим за прекомерния наивитет и опростената и груба представа за нещата. Добродетелта на търпението е абсолютно непозната за вас, като всичко обикновено се свежда до тъпото "По дяволите последствията". С една дума хората виждат във вас някакъв бесен и доста глуповат звяр. И докато си казваме истината, да добавим, че вашата природа е лишена от каквато и да било интересна и комплексна същност.

Телец

Вие притежавате някаква тежест единствено заради вашата легендарна мудност. Гарнирана разбира се с (да не забравяме) с упоритостта на магаре. Както и да е. Вашият девиз никога няма да е "Само идиотите не си променят мнението". Вие сте тлъсти материалисти и не можете да видите по-далеч от върха на носа си. Алчни сте за печалба, откъдето идва и вашата властна и дори стисната страна. "Нека да живеем за да ядем и да не ядем, за да живеем" - ето това вече би могло да ви е мотото в живота. Интелектуалните и абстрактни въпроси и размишления е добре да стоят по-далеч от вас, тъй като сте се закотвили твърдо за земята. На последно място - вие нямате никакви други интереси, различни от тези за храната и комфорта ви. Вие сте просто едно прасе и не сте в състояние да мислите за нищо друго.

Близнаци

За вас битува една тотална заблуда. Говори се, че сте любопитни към всичко и много приспособими към обстоятелствата. Всъщност това е чисто и просто липса на дълбочина на мисълта и концентрация. За вас е абсолютно невъзможно да се съсредоточите върху нещо и вашето интелектуално мислене е просто повърхностно. Всичко, което казвате е напълно безинтересно и сте като въздух под налягане. Вие не вярвате на нито една дума, която изричате и забравяте всичко, което казвате само след няколко минути. При разговор постоянно сменяте темите, за да успеете да се проявите като знаещи и интересни. Въпреки това е кристално ясно, че под вашите наизустени знания, вие сте един посредствен и плитък интелектуално човек. Емоционалността и съчувствието при вас са забранени. Приличате просто на един интелигентен робот, който повтаря това, което е научил или това, което е преживял, без да влага капка собствена мисъл и разсъждение.

Рак

"Голямото бебе на мама". Това е нещото, което вероятно сте усещали често в отношението на хората към вас. Вашата свръхчувствителност е откровено дразнеща, защото хората никога не успяват да ви кажат какво наистина мислят за вас, без това да накара сърцето ви да ридае. Вие нямате абсолютно никакъв контрол над емоциите си и на обкръжението ви е много трудно да се примирява с вашите настроения. В интелектуално отношение сте някъде около 8 и все още живеете в етапа на детството си. Всъщност вие живеете повече в главата си, отколкото в реалния живот. Вие не можете да се изправите пред света и вегетирате във вашата собствена и уютна малка вселена. Вашата памет е прекалено добра и вие никога няма да можете да се отървете от тресящата ви депресираща носталгия. Накратко - вие сте по малко малодушен, пасивен, психопат и егоист.

Лъв

Внимавайте! Не очаквайте награди и похвали, вие, които сте толкова егоцентрични и толкова отдадени единствено на себе си. Да бъдеш Лъв е далеч от повод за гордост и ласкателства, противно на това, което може би си мислите. На всичко отгоре вие сте убедени, че сте изключителни хора, докато всъщност сте ужасяващо смешни. На всички е ясно, че вие просто се преструвате на много по-добър човек, отколкото сте в действителност. Всъщност е напълно възможно да имате един огромен комплекс за малоценност. Успявате да живеете единствено чрез другите, защото дълбоко в себе си знаете, че не струвате много. Постоянните комплименти, които си правите сами ви заслепяват и не успявате да разберете защо другите остават скептични към вас. Във вас расте един малък тиранин, който се заобгражда с лицемери, без да осъзнава, че хвърляните в лицето му ласкателства, са напълно лишени от искреност. Реалният поглед на нещата не е от вашите качества, ако изобщо имате такива. Вие се държите като разглезено хлапе, деспотични, егоцентрични и властни - и това особено кореспондира на особено непонятното ви чувство за непогрешимост и високомерие.

Дева

Вие имате толкова много недостатъци, че е прекалено лесно да бъдат изброявани без човек да си дава  много зор. Например - всеизвестни сте с вашия комплекс за малоценност. Всъщност това не е просто комплекс, но и напълно реалната истина, ако трябва да бъдем искрени. Целият ви живот е предначертан  само в това да служите, да бъдете дясната ръка, изтривалка без чувство за собствено достойнство. Нека да добавим и че във вас има едно особено напрежение, което ви кара да се контролирате до смърт, защото ненавиждате всичко, което може да наруши вашия скучен и малък живот. Вашата мания за подреденост и дребнавост граничи с невроза, което е нещо доста плашещо, като му станем свидетели. Стаята ви винаги трябва да е в идеален ред, до такава степен, че на човек да му стане неудобно. Между другото вие сте напълно наясно с тези си две черти. Наистина ли е необходимо да продължавате така? По-добре не, за да не се окажете някакъв вид нерегистриран психопат (нещо като Лудата Дева), което е нещо, което не бихте искали да сте. Поне не и на всяка цена, нали? И като капак на всичко винаги се люшкате от едната крайност в другата и това е просто капката, която прелива чашата ( или сламката, която чупи гръбнака на камилата).

Везни

Откакто това е символът на Везните, самата дума "баланс" ви кара да съжалявате, че сте родени под този знак. Толкова обикновени и безлични сте, че няма защо да имате и очаквате прекалено ласкаво мнение за вас. В допълнение изобщо не знаете как да отстоявате мнението си. Понеже самотата е вашата фобия, вие се заобграждате от хора, които са по-силни от вас, тъй като сте убедени, че те няма да ви разочароват. Вие нямате и личен живот. Живеете винаги за другите и действате според тяхното мнение и очаквания. Винаги се стараете да им угодите, което ви прави лицемерни и колебливи за всичко, което казвате и правите. Винаги имате чувството, че се движите по ръба на бръснача и нямате право дори на една погрешна дума. В противен случай ще избухне война, а това е... Не е необходимо да се добавя нищо повече. Вашата самопровъзгласила се за артистична натура същност, не е нищо повече от съчетание на безвкусица и блудкавост. В интерес на истината вие сте прекалено интелигентни, но студени. "Калкулатор с чаровна усмивка" е описанието, което ви подхожда най-добре.

Скорпион

Има малко неща, които могат да бъдат добавени към лошата ви репутация. Въпреки това ние вярваме, че ще е интересно да се натисне пръста в раната още по-дълбоко. Вие сте хитри, любознателни и агресивни личности. Странно, но вие напомняте на скорпиони, но също така и на канализационни плъхове - перверзни, дребнави и плашещи. Вие се наслаждавате на страданието на другите. Затова  много ви молим да не претендирате, че носите болка на хората, защото искате да им помогнете да се издигнат над трудностите и да се опознаят по-добре. Не, ние знаем много добре, че злият ви и подмолен характер се радва да привлича внимание и да го превръща в болестно състояние. Вие смятате, че притежавате силна сексуална енергия. Въпреки това тя има повече общо с жалката тенденция да освобождавате своите импулси, защото не сте в състояние да ги контролирате. Може също така, за да създадете високо мнение за себе и да се направите на интересни,  вие да играете ролята на загадъчна и бунтовна личност. Всичко във вас ви кара да се чувствате недостатъчно обичани, което ви докарва до параноя. Виждате зло навсякъде около вас и това ви кара да плетете паяжини, които да позволят да манипулирате всички от обкръжението вие. Трябва да се признае, че дори за вас самите след това, е ужасно трудно да се измъкнете от кашата, която сте създали.

Стрелец

Не си мислете, че добрата ви репутация ще ни попречи да направим пълен списъл с многобройните ви недостатъци. Първо - тъпата ви претенция, че сте едни философи, надарени с откровеност. Всъщност това е единствения начин да избягате от ежедневието, което намирате за скучно. По-правилно ще е да се каже, че вие нямате вътрешен живот. Вашият интерес в областта на културата и духовността е нищо повече освен интерес. Вие нямате собствена идентичност. Можете глуповато да повтаряте това, което сте чели и чували и с гордост да мислите, че е достатъчно за да бъдете мъдър човек, който има огромно познание за света. Това просто не е така. В допълнение вие никога не навлизате прекалено дълбоко в материята, което ви позволява вискомерно да показвате знание, но не показва никакъв критичен или аналитен ум. Вие сте като цяла пустиня, засипана вместо с пясък с неспокойствие, което се превръща в дразнещо непостоянство, липса на стабилност и без никакво чувство за ангажираност, съпричастност и лоялност. Вие сте неспособни да спазвате обещанията си. Можете да преувеличавате всичко, за да впечатлявате обкръжението си, но нямате никаква представа какво означава думата "такт". Много от вас са само едни големи дребнобуржоази.

Козирог

Като сумираме качествата ви се получава следното. Вие сте една малка клюкарка. Всъщност вие правите всичко, което можете за да останете незабелязани, а липсата ви на увереност в себе си е просто отвратителна. Вие сте зъл, приятен колкото надзирател в затвора, ням като гроб, студен като мъртвец и неподвижен като скелет. Когато поискате да направите своите недостатъци по-меки, вие се опитвате да използвате чувството си за хумор, но това е по-скоро някакъв вид жалка и безизразна самоирония, която няма да убеди никого, дори самите вас. Между другото има ли нещо в което да вярвате? Вашата кариера? О, да! Вие сте един кариерист, спор няма. Амбициозен, колкото акула. Вашето желание да се издигнете, да успеете и да смажете жертвите по пътя си ви прави много пресметливи и хладнокръвни. Вие винаги си правите дългосрочни планове, заради което пропускате да живеете в настоящето. Изцяло фокусирани в кариерата си, вие сте едни егоисти и не знаете какво значи да се забавляваш искрено. Всъщност никога не сте го правили, защото го намирате за неуместно. С няколко думи - скучни до смърт, а отгоре на това и откровени песимисти. Не, не се застрелвайте сега, защото колкото и невероятно да звучи, може там някъде да има хора, които ви обичат.

Водолей

Вие се опитвате да изглеждате като ексцентрични и бунтовни личности, като някакви пророци на истината. Всъщност на вас така изцяло ви липсва дълбочина във всичко, че правите и невъзможното за да компенсирате този си недостатък. Вие сте напълно наясно с факта, че сте само една овца сред много друго, но просто не можете да приемете този факт. Отчаяно се стремите да се откроите от тълпата и да покажете вашия неокомформизъм, но понякога ситуацията излиза от контрол и вие ставате просто един неудачник, напълно неприспособим към средата си. Затова няма защо да се оплаквате, че никой не иска да ви бъде приятел. За вас приятелството е ценно, но имате ли представа какво всъщност представлява то? Вие сте толкова дълбоко откъснати и безлични (и да, вашата ексцентричност не компенсира това), че сте прекалено праволинейни и обичате да се изчистите от интимни взаимоотношения и лични тайни. Още по-лошо е когато стане дума за любовни отношения. Вашата хронична независимост ще нарани много от партньорите ви. Претендирате да бъдете щедри и загрижени за другите, но тези ваши ценности принадлежат по-скоро към теорията, когато трябва да извират от сърцето. Време е да спрете да вярвате, че сте гений в авангардността, защото в противен случай някой ден е възможно да се озовете в психиатрична клиника.

Риби

Мъгла, застой, хаос... това са думите, които ви описват най-добре. Ясната мисъл, концентрацията и здравият разум не са ваши активи. Вие сте като медуза в морето и сте се оставили на течението да ви носи без вашето знание накъде, как и защо. Обаче просто няма как да ви пука по-малко за това, нали? Безразличието също е една от вашите характерни черти. Вие не просто не знаете нито какво мислите, нито кой всъщност сте. При тези обстоятелства е трудно да останете верен на себе си, което се изразява в нестабилност, невярност (никога не можем да сме сигурни, че наистина обичате един човек), и опортюнизъм. Вашата сантименталност прави живота ви доста сложен. Тя е като влакче в увеселителен парк - сега навлизаме в някакъв мистичен транс, сега изпадаме в тежка депресия. Вашият мек характер и щедростта ви всъщност прикриват факта, че сте мекотели. Вие не знаете как да казвате "Не" и затова редовно се превръщате в издънка, наравно с всички аутсайдери с които никой не иска да си има работа. Излишно е да ви казваме, че не ви достига воля и че сте всичко друго, но не и спортен тип.

Авторите на "хороскопа" от сайта astrotheme.com предупреждават: 

"Молим ви да не подлагате ваши близки и приятели на тези карикатурни описания, защото не искаме да ни бъде търсена отговорност за последвалата караница. Също бихме искали да се извиним предварително за всяко престъпление, което може да последва от нашите хапливи описания!"