Симеон Райков ще играе в Черноморец

Спорт

07-02-2014, 12:15

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Симеон Райков ще играе в Русия

Райков на крачка от Локо София

Крилото сподели, че е подписал договор с "акулите"

Въпреки че беше един от най-добрите футболисти на Черно море, Симе­он Райков напусна „Тича" след края на есенния полусезон. След като това се случи, бившето крило на Левски мина проби в Том (Томск) и Металург (Запорожие), а за последно бе свързан с трансфер в Локо (Сф).

В крайна сметка обаче крилото реши да продължи кариерата си в тима на Черноморец.

Пред в-к „Меридиан мач” полузащитникът сподели, че е избрал „акулите” заради треньорската фигура на Димитър Димитров-Херо.

Подписах с Черноморец, това е истината. Треньорът Димитър Димитров е в основата на това да предпочета Черноморец пред Локомотив (София). Бях обещал да дам отговор на Локо и той бе отрицателен“, коментира Райков.

„Не искам да коментирам миналото, вече не съм част от Черно море, така са преценили от ръководството. С Георги Иванов се работи отлично, той е един чудесен треньор, който постигна добри неща във Варна", каза още играчът.

"Не искам да се връщам към престоя си в Левски. Определено беше грешка, че напуснах "Герена". Не съм имал проблеми с треньорите си там. Не желая да разкривам от кой отбор съм. Никога не е имало вариант да премина в ЦСКА", завърши Райков.