Зуека работи за второ дете

Водещият няколко седмици обмисля с какъв подарък да изненада новата си любима за празника Св. Валентин

Васил Василев - Зуека е по-щастлив и по-влюбен отвсякога.

Водещият на забавното предаване вече няколко седмици обмисля с какъв подарък да изненада новата си любима за празника Св. Валентин - режисьорката Анна Вичева. „Зуека най-вероятно ще я заведе на разходка с круиз по Средизeмноморието, Анна много обича морето и това ще е прекрасен подарък за нея", споделиха близки на актьора. Той дотолкова бил хлътнал по Анна, че вече искал да има дете от нея.

Зуека има дъщеря от дългогодишната си връзка с актрисата Нина Димитрова - тийнейджърката Девина. Той обаче никога не е чувствал да има много силна връзка между него и момичето заради твърде контролиращата и властна Нина, която настоявала тя като майка да има последната дума за всичко, свързано с детето, оплаква се актьорът.

Откакто Зуека решил да живее с друга жена, Девина не искала по никакъв начин да общува с него. Детето било на страната на майка си и смятало, че баща му се е отнесъл към семейството си страшно зле. „Зуека е разстроен много от това, че Девина не иска да разговаря с него, виждат се през няколко седмици, но винаги тези срещи са много тегави", споделят приятели на актьора. Анна Вичева пък все още нямала свое дете и също много мечтаела вече да има бебе. Отскоро те работят именно по този въпрос и надяват бързо да даде резултат.