Лондон през очите на 19-годишен студент от Варна

Животът

13-02-2014, 13:20

Автор:

Росица Колева

Всичко от Автора

Влогърът разказва в YouTube за живота си в Англия

19-годишният варненец Шери Щерев, бивш възпитаник на училище "Гео Милев" се опитва да пробие като влогър в YouTube, показвайки живота си в Англия. Шери се премества в Лондон преди година и половина, когато започва да учи в колеж за креативна медия, фотография, дизайн и продуциране. Преди да напусне България се е занимавал с танци и театър с група "ХИТ" към СОУ "Гео Милев". 

Наскоро Шери започнал да се занимава със станалото популярно напоследък влогърство. Това е сравнително ново явление, което е естествена еволюция на блогърството. Влогърите, най-често тийнейджъри, снимат кратки клипове от ежедневието си и коментират разни неща, а след това пускат видеата в YouTube. В общи линии това е всичко, но тази проста концепция постепенно завладява Европа и Америка. 

"След много гледане на британски влогъри си казах "Защо не и аз?". За това си трябва кураж, не всеки може да застане пред камерата и да започне да говори и после да го сподели в YouTube. Записах няколко клипа, редактирах ги, и ги качих в интернет", разказа Шери. За четирите месеца, в които се занимава с влогърство, той успял да натрупа много познанства с други влогъри от България.

"Идеята на цялото това нещо е, да се опитам се да покажа на хората, който ме гледат малко живота извън България, една гледна точка на български студент извън родния си край", завършва Шери разказа си пред Varnautre.bg

Ето и един от клиповете на Шери в канала му в YouTube