Подписваме за референдума на президента на 19 места из Варна

Мисия Варна

14-02-2014, 10:54

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Гражданите ще мога да се включат в подписката в откритите 19 пункта на възлови места из петте района

Подписката за националния референдум, предложен от президента Росен Плевнелиев по изборните въпроси тръгна и във Варна. Подкрепа в събирането на подписите оказват от ГЕРБ - Варна.

Подписи се събират във всички офиси на партийните структури в областта. Освен в клубовете на ГЕРБ, във Варна гражданите ще мога да се включат в подписката и в откритите 19 пункта на възлови места из петте района на града.

В район "Аспарухово" пунктове има пред супермаркет "Билла", пред централния вход на "Сити Център - Аспарухово", пред читалище "Просвета 1927" и на спирка "Център Аспарухово” на бул. "Народни будители".

В район "Владислав Варненчик" подписи се събират на пазар "Владиславово" и на пазар "Кайсиева градина".

В район "Младост" пунктове са предвидени във всички квартали: в кв. "Младост" (до супермаркет "Мартини", пред "Пикадили Младост" и на пазара на "Гюрлата"), в кв. "Трошево" (до супермаркет CBA-Трошево), в кв. "Възраждане" (до супермаркет "Карина") и в кв. "Победа" (до супермаркет "Макао").

В централния варненски район „Одесос” подписката стартира на пл. "Независимост", в градинката на "Севастопол" и на бул. "Владислав Варненчик" (срещу сградата на Районния съд).

На територията на район "Приморски" подписи се събират на пл. "Съединение", на пазар "Чаталджа" (на ъгъла на улиците "Цар Асен" и "Печ"), на ул. "Роза" (на ъгъла с ул. "Зеленика") и до подлеза на Базар "Левски".

В пунктовете ще събират подписи всеки ден от 10:00 до 19:00 ч. Кампанията ще продължи до края на следващата седмица.