Американка "застреля" Макдоналдс

Животът

14-02-2014, 15:23

Снимка:

wood tv

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Стрелбата била в резултат на сгрешена поръчка

Момиче откри стрелба в ресторант от веригата за бързо хранене Макдоналдс в САЩ. Шанека Торес, заедно със своя приятелка спрели с колата си до външните гишета на заведение от веригата в щата Мичиган. Торес поръчала хамбургер с бекон, но служителят по погрешка й дал сандвич с различен пълнеж. Без да забележат грешката, двете момичета си тръгнали. Последвало обаждане до ресторанта, на което служителите се извинили и казали, че ще оправят поръчката, напълно безплатно.

Няколко часа по-късно двете се върнали, за да направят рекламацията. След замяната девойката с изненада открила, че беконът отново липсва в плънката. Напълно освирепяла, мислейки че й се подиграват, Шанека извадила пистолет и стреляла в прозорците на ресторанта. Въпреки, че в резултат на стрелбата не е пострадал никой, сега младата стрелкиня я грози затвор до 7 години.

Куриозното е и това, че на полицията се удало да я залови почти веднага, заради номера на телефона й, който момичето било оставило по времето на първото си посещение.