"Провидент Файненшъл България" открива офис във Варна

Парите

17-02-2014, 09:43

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Фирмата е част от групата за потребителски кредити IPF

"Провидент Файненшъл България",  част от водещата международна група за потребителски кредити "Интернешънъл Пърсънъл Файненс" (IPF), ще открие в сряда във Варна своя първи офис, съобщиха от фирмата.

На откриването ще присъства Катрин Барбър - заместник ръководител на мисията в британско посолство в София, Тим Буйсере - директор на отдел "Търговия и инвестиции" в посолството на Великобритания в България, както и представители на най-важните местни власти и медии. На събитието ще бъдат представени иневстиционното предложение на компанията за Варна, както и ангажиментът им да допринасят за развитието на общностите, които обслужват, уточняват от фирмата.

Варна е третият град, в който фирмата разширява дейността си, след успешното стартиране на бизнеса си в София през септември м.г. IPF е сред най-влиятелните 250 компании, търгувани на Лондонската фондова борса и е един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа. Групата има над 2,5 млн. клиенти и освен у нас развива успешен бизнес в Полша, Чехия, Словакия, Румъния, Литва и Мексико.