Черно море не успя да победи Берое

Спорт

22-02-2014, 17:57

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Моряците завършиха 2:2 със заралии в Елитната група до 17 г.

Отборът Черно море завърши наравно 2:2 с Берое в среща от 16-ия кръг на Елитната група до 17 години, който се игра на стадиона под Аспаруховия мост. Двете попадения за домакините реализира националът Валентин Йосков. Моряците може да съжаляват за изпуснатите точки, тъй като бяха по-добрият отбор и изтърваха доста положения.

Варненци откриха резултата още в 11-ата минута. Николай Минков изведе сам срещу вратаря Йосков, който не сгреши за 1:0. Пет минути по-късно ападателят засече с глава центриране от фаул на Николай Минков.

В първите 15 минути след почивката варненци се отпуснаха и съперникът успя да изравни. До края на мача Черно море натика заралии в тяхната половина и положенията започнаха да се редят едно след друго. Николай Минков на два пъти, Даниел Димитров и Краси Крумов пропиляха изгодни възможности. Две минути преди края малшансът споходи и голмайстора Валентин Йосков, който нацели греда.

"Започнахме отпуснато второто полувреме и това ни изигра лоша шега. За трети или четвърти път повтаряме една и съща грешка. Имаме периоди, в които спираме да играем. Така беше и в Бургас, и в Етрополе. Или започваме зле и после влизаме в мача или както днес - играем добре след това изпадаме в дупка. Това е нормално за тази възраст, в която са футболистите, ще продължаваме да работим.След втория гол на Берое отново поехме инициативата, но нямахме късмет за да вкараме трето попадение. Ударихме и греда", каза пред Varnautre.bg треньорът Tодор Каменов.

В следващия кръг Черно море гостува на Ботев (Пловдив).

Съставът на Черно море: Валери Вълев, Милен Николов, Стоян Илиев, Давид Дараджански, Стефан Иванов, Даниел Димитров, Тони Атанасов, Емил Илиев (60 – Красимир Крумов), Станчо Димитров (55 – Костадин Георгиев, 70 – Валери Христов), Николай Минков, Валентин Йосков.