Продават детска количка заедно с таткото, цената му - на килограм

Животът

25-02-2014, 11:01

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Дълги години е живял в чужбина и кара "Мерцедес"

Обява в сайт за употребявани стоки е хит в мрежата днес. Продава се детска количка, но на снимката е показан и таткото само по бельо. "А дали може да се договорим за този симпатичен чичак :)", е един от първите коментари под обявата, които за няколко часа станаха над 50, установи Varnautre.bg. "Искам го тоя тигър", пише друга дама. "А баницата върви ли с количката?", пита друга продавалка. Отговорът, който получи е "Да, върви. Само трябва да се разберем със сирене или извара да бъде".

По всяка вероятност коментарите от страна на продавача на детската количка, който е от Петрич, са написани от съпругата му. На подмятанията дали може да се купи и мъжът от снимката тя отвръща: "Няма нещо което не се продава. Мъжът се продава на килограм. По пет лева килограма".

Като спестяваме обидните реплики за теглото на господина и за начина, по който се е снимал, по-надолу в дискусията става ясно, че той всъщност е един успял човек и прекрасен баща. "Тоя с тумбака е завършил езикова гимназия, владее прекрасно английски език, дълги години е живял във Великобритания и в още две европейски страни, кара "Мерцедес" и си е уредил живота", настървено пише съпругата на таткото.