"Биячът" Донков изтри "синините" на Радина

Варна Лайф

02-03-2014, 17:14

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

С безмълвно интервю двамата опровергаха жълтите слухове

Нито дума не обелиха актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков в студито на Мартин Карбовски днес. Двамата бяха гости в първата част от „Предаването на Карбовски“ по TV7, поканени да коментират публикации за това, че актьорът пиян пребивал любимата си.

Първоначално Донков беше сам в студиото и без коментар изслуша част от статията за "инцидента", прочетена в ефир от водещия. Когато Карбовски стигна до "цитати" на самата Кърджилова, тя също седна пред камерите с насинено лице, рани по слепоочията и устните. Двамата актьори продължиха да слушат водещия без да обелят и дума, като Радина трудно сдържаше смеха си.

Мълчаливият етюд продължи след като Донков излезе от студиото и се върна след минута, придружен от гримьор. Двамата заедно почистиха "синините" от лицето на актрисата и "обелиха" фолиото, изобразяващо раните.

След като стана ясно, че нищо от написаното не е вярно, защото Кърджилова очевидно не е бита, Деян хвана вестника и го запали. След това двамата актьори си казаха „Наздраве“ със студена вода.

След тази единствена реплика те се целунаха пред камерата и си тръгнаха.