Варненци организират шествие в подкрепа на политиката на Русия

Мисия Варна

06-03-2014, 12:01

Снимка:

n/a

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Украински граждани протестираха във Варна (видео)

В петък пред Руското посолство

Шествие под надслов "България подкрепя политиката на Русия" ще се състои в петък пред консулството на Русия. За целта е създадено събитие във Фейсбук, на което до момента, заявка за участие са дали 75 човека. Мероприятието е предвидено за 18 часа, а на страницата му в социалната мрежа има призив да се разпечатат лозунги.

"България и Русия ЗАЕДНО", "България подкрепя политиката на Русия !", "САЩ терорист №1", "Русия спира империята на злото – САЩ и Англия", "Русия спира ционистко-масонския режим", "БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ", "РУСИЯ СТРАЖ НА МИРА", "БОГ Е С РУСИЯ ! ПОБЕДАТА Е ЗА РУСИЯ !", са част от лозунгите, които предстои да бъдат представени на събитието.

С противоположни лозунги на 3 март, пак пред руското консулство, се събраха десетки украински граждани и варненци. На протеста по време на националния празник те се обявиха в подкрепа на мира в Украйна и срещу нахлуването на руски войски на полуостров Крим.

Малко по-късно днес на редакционната поща се получи и официално съобщение от организаторите на шествието от Гражданска инициатива „България подкрепя политиката на Русия”. То гласи следното:

Събитията от последните месеци в Украйна са част от завоевателната политика на държави агресори, които стъпка по стъпка колонизират целия свят под различни фалшиви лозунги. От 20 години тези агресори влагат милиарди долари за да подготвят
Украйна за днешния финален момент на превземането й и тоталното и разграбване и заличаване като народ и държава чрез различни лостове, точно така както направиха с България.
Българският народ не може да се съгласява с безумното поведение на политиците ни, които обслужват колонизаторите и си позволиха без допитване до народа и НС да легитимират незаконната власт и превратаджиите в Украйна.
Ние казваме „СТОП на колонизирането на Украйна от европейски съюз и сащ

На 7 март (петък) от 11 часа в БТА
ще се проведем пресконференция на тема
„Защо подкрепяме политиката на Русия”

На 7 март(петък) 2014 год. от 18 часа
пред сградата на Руското посолство в София ще се проведе
ШЕСТВИЕ „България подкрепя политиката на Русия”