"Запалиха" телефоните на "Тича"

Спорт

07-03-2014, 13:33

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Десетина треньори се самопредлагат за поста на Георги Иванов

Над 10 треньори с лиценз "Про" са звъняли на шефовете на Черно море и са предлагали своите услуги за поста на Георги Иванов-Гонзо, научи Varnautre.bg. Веднага, след като се появи информация, че Гонзо е едва ли не с единия крак в Левски, родни наставници, останали без работа, поискаха мястото на бившата деветка на "сините".

Поне засега, обаче, Гонзо остава треньор на Морето. Собствениците на Черно море не се притесняват от медийния натиск, който тръгна не от кой да е, а самия Тодор Батков. В Черно море продължават да са категорични, че Георги Иванов има договор с Морето до края на сезона и това няма да се промени. Самият треньор пък остава лоялен към работодателите си и въпреки че сърцето му е в Лески, не може да предаде хората, които му дадоха шанс да се издигне в треньорската професия.

Иначе, не е тайна, че треньорският пост в Черно море е апетитна хапка за специалистите. Моряците са в ТОП 7, където ще се срещат със силни тимове. Няма по-добър момент да се гради отбор от този, в който се намират варненци. Предстоят 12 мача със стойностни отбори - два пъти с Левски, ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс и Локо Пд. 12 сериозни "контролни" срещи, в които ще обиграват отбор и с нужните попълнения на лято ще гони добро класиране.