В Черно море доволни от състоянието на Окоро

Бакари черпи за рожден ден, Гонзо отсъства от заниманието

В Черно море са останали изключително доволни от функционалното състояние на Стенли Окоро. Нигериецът излезе като титуляр срещу Литекс в Ловеч, като показа, че се намира в страхотна форма. Окоро пропусна голяма част от зимната подготовка на моряците заради проблеми с визата, но по всичко си личи, че халфът се е готвил здраво презз това време.

Въпреки това от спортно-техническия щаб на варненци споделиха пред Varnautre.bg, че в краката му все още няма сила за пълни 90 минути. На Тича обаче са оптимисти, че Стенли ще е готов на 100% в мача с ЦСКА, тъй като ще се готви цяла седмица с отбора.

Иначе днес футболистите, взели участие в мача с Литекс, направиха възстановяване, а останалите проведоха нормална тренировка. Тя бе водена от помощник-треньора Емануел Луканов, тъй като Георги Иванов отсъстваше. След заниманието футболистите бяха пуснати в двудневна почивка.

Разбра се още, че нападателят Бакари празнува днес рожден ден. Той почерпи в съблекалнята своите съотборници с безалкохолен коктейл.