Николета засвидетелства любовта си към Божинов в ефир

Плеймейтката прати на майната жълтите медии

Една от най-обсъжданите звезди в родния шоубизнес – Николета Лозанова даде интервю, в което говори за много неща. Отношенията й с Валери Божинов, жълтата преса и дали е добра майка.

Бившата плеймейтка беше категорична, че й трябва малко, за да бъде щастлива– само любовта на нейния любим. А той, разбира се, е съпругът й Валери Божинов. „И 10 лв. да получава, аз ще бъда с него" – убедено заяви Лоазнова. Въпреки това тя е доволна, че вече помага пълноценно за семейния бюджет. Красавицата обясни още, че няма намерение да се отказва от новото си поприще. Дори напротив - приема предизвикателствата и е готова да навлезе още по-навътре в работата, да надгражда себе си и скоро дори ще може да я видим в ново амплоа.

"Действителността е такава каквато ние си я създаваме", коментира пловдивчанката по повод постоянните слухове за кризата в брака им с Валери. Уклончива както винаги, изгората на нападателя на Левски отново отби с хитра реплика въпроса затова дали чака второ дете. "Второто дете ще се появи в точния момент", многозначително заяви тя.

"Ма*ната им!" - с тази емоционална и грубовата реплика Лозанова прати по дяволите всички, които я нападат, като твърдят, че не е добра майка. "Нямат право да говорят за мен и детето ми такива неща", категорична е тя.