Гонзо бие ЦСКА за себе си, Черно море и феновете

Към момента всичко е на негова страна

Очаквано, треньорът на Черно море Георги Иванов не бе подарен на собственика на Левски Тодор Батков, каквото е желанието на "синия" бос. Гонзо остава при "моряците" до лятото и в момента мисли само за предстоящия двубой с отбора, който дълги години мачкаше на терена с фланелката на Левски - ЦСКА. Бившият голмайстор се явява последната надежда на привържениците на "сините" за мъст срещу "армейците". Иванов обича да бие съперника от Борисовата. Този уикенд ще се опита да го направи първо за себе си, Черно море и феновете на тима, но и за публиката, която го боготвореше и продължава да го прави - тази на Левски.

Към момента всичко е на негова страна. Този сезон Гонзо постигна равенство 0:0 срещу ЦСКА на стадион "Българска армия", след което удари "червените" с 2:1 във Варна. "Армейците" пък вдигнаха голяма олелия заради отсъжданията на главния съдия Станислав Тодоров и неговите помощници. Интересното е, че попадението на Емил Гъргоров в тази среща бе първо за ЦСКА при гостуване на Черно море от цели шест двубоя, припомня Topsport.bg.

Друго плаши още по-сериозно "червените" и дава надежди на Гонзо и компания - ЦСКА продължава да няма пълен успех срещу "Морето" във Варна от 2008 година насам. Тогава (трябва да се отбележи, че отново треньор на "армейците" бе Стойчо Младенов) ЦСКА до голяма степен си подпечата 31-ата и за момента последна титла в своята история с успех с 2:0. Двата гола реализира Клаудинеи Алесандро Апаресидо - Ней в 8-ата и 13-ата минути.

Оттогава досега "активът" на "червените" е 3 нулеви равенства и 3 поражения - 2 с по 0:1 и едно с 1:2. Така че за ЦСКА "Тича" е това, което "армейците" за Левски през този сезон - кошмар. Отделно, последните три мача на Стойчо Младенов начело на ЦСКА срещу въпросния съперник завършват при 0:0, 0:0 и 1:2. Всичко това няма как да не стряска специалиста и футболистите, които тръгват с армия от 3000 фенове зад гърба си да борят негативната статистика и ада на "Тича". Гонзо пък ляга и става с мисълта да я продължи и да победи отново. Заради Черно море и феновете му, но и заради левскарите.