Стамен Стаменов, уфолог: Боингът е в океана, разпаднал се е във въздуха

Новините

22-03-2014, 07:41

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Гонихме извънземни с жигули, не ги стигнахме

Визитка
Средно образование завършва в ССВВУ “Георги Бенковски”, гр. Долна Митрополия

 Има висше образование по специалността “Електрооборудване на самолета” и “Автоматика и телемеханика” във ВМЕИ “Ленин”, сега Технически университет

 През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи в тази област

 Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация

 Председател на асоциация “Феномени”

 

- Г-н Стаменов, целият свят в момента се занимава с изчезналия малайзийски самолет, има ли мистерия около него и дали има намеса на свръхестествени сили?
- Според мен самолетът се е разпаднал във въздуха и след това е паднал в океана. Може би на борда е имало сериозно спречкване, защото връзката прекъсва изведнъж. Аз имам опит в авиацията и затова смятам, че извънземна намеса тук няма. Скоро ще го намерят. Самолетът е паднал, както вече казах. Може би има и човешка грешка и целенасочени действия, това е. Човешка е причината, не е извънземна. Въпреки че има извънземни интервенции със самолети, но не и с граждански.
- Кога се е случило това?
- През 1976 г. в Индийския океан, край бреговете на Австралия, изчезва един млад пилот със самолета си „Чесна”. Той е бил буквално засмукан от огромно НЛО и след дълги години руска експедиция в Памир намери един тубос, в който беше оставено съобщение: „Аз съм летецът Валентич, който изчезна през 1976 г. Моля, направете всичко възможно да предадете на родителите ми, че съм жив и здрав и съм пилот на извънземен космически кораб. Много съм добре, нямам намерение да се връщам на Земята.” Досега граждански самолет не е отвличан. Няколко пъти са правени опити да бъдат похитени военни самолети. Руски летец разказа как без малко е щяло да го сполети участта на Валентич. Той със сетни усилия, благодарение на това, че е бил изключително опитен пилот, се спасява. Това се е случило над Северния ледовит океан. При друг случай са похитили американски военен самолет и са го оставили в един кратер на Луната. Той е там и до ден днешен.
- Защо тези, които стъпиха на Луната, не са го видели?
- Не се знае дали не са го видели. Тя, Луната, е огромна. Но беше направена снимка, все пак някой го е видял, за да го фотографира. Тази снимка доскоро стоеше в интернет.
- Защо според вас, ако съществуват извънземни, до този момент не са се показали явно?
- Как не са се показали? Животът в Космоса е полифонично явление. Извънземните отдавна са на Земята. Тази планета не е наша, а тяхна. Те са създали цялата планетарна биосфера, те са създали разума. Ние, хората, също сме извънземни, защото носим тяхната генетика. Ние сме техен продукт и всичко това е доказано. Човешкият геном не е продукт на някаква еволюция, която е траяла милиарди години. Извънземните, и то не една и две цивилизации, са много и са тук. Те са тук от милиони години, изпълняват своята програма, вършат си работата.
- Можем ли да кажем, че тяхното присъствие е сериозна заплаха за нас?Могат ли да предизвикат някакъв катаклизъм?
- Някои от извънземните си имат свои бази и осъществяват много коварен план за унищожаването ни, защото предявяват претенции към планетата. Искат тя да стане тяхна. Но това за щастие няма да стане. Новият световен ред няма да настъпи. Това е тяхна режисура за въдворяване на Земята от техните сатрапи - вечния глобален елит. Технологиите за унищожение са в ръцете на англосаксонския елит, който е въоръжен от така наречните рептилии. Те превърнаха Земята в бунище и направиха живота на хората много тежък. Говорим за съзвездие Орион, говорим за съзвездие Дракон, откъдето идват драконите, говорим за съзвездие Хидра и някои други представители на тъмните сили на Космоса.
- Наши врагове ли са извънземните?
- Някои от тях са помагали на човечеството. Част от драконите също са помагали. Но другите са изключително опасни за човешкия род и за Земята. За щастие те са обезсилени, блокирани са от светлите сили на Космоса, олицетворени от Галактическата федерация на светлината.
- Лошите сили искат да се обезлюди Земята, така ли?
- Да, те искат да станат пълни господари на Земята.
- Вие самият срещал ли сте извънземни?
- Самият аз съм срещал корабите им много пъти. Не лично очи в очи, доста отдавна и слава богу, беше с една от цивилизациите на федерацията.
- Има ли връзка между политическия елит и някои извънземни, те контактуват с елита, така ли?
- Да, определено. Това се отнася за тъмните сили, рептилите. Те не само имат контакти с елита, но имат договори с тях и просто ги държат за гушата. Защото са им обещали - вие ще господствате от наше име на Земята, но ще изпълнявате безпрекословно това, което ви нареждаме. Те така и правят. Особено елита на Запад, американският, англосаксонският.
- Кенеди наистина ли е бил убит, защото е искал да разкрие, че съществуват извънземни?
- Това беше най-достойният държавен глава на 20-и век. Той беше един изключително доблестен човек, един истински рицар. Няколко дни преди да бъде екзекутиран, той казва: “Аз искам да говоря пред ООН.” Дни преди да бъде убит, беше казал: “Искам да кажа на американския народ истината.” И беше наредил на ЦРУ да му дадат абсолютно всякаква информация за извънземни.
- Има ли тунели под повърхността на земята в София, какво се крие в тях?
- Аз не съм влизал вътре, става въпрос за тунелите под Черни връх. На много места има огромни пещерни системи, свързани с тунели. Оказва се, че цялата планета е прокопана от тунелни възли. Може да се каже, че има цяла подземна тунелна система, която е създадена от древните цивилизации, които ние не познаваме. Те са били много по-високо развити от нас. Не само в Родопите, но и в Странджа, в Етрополския Балкан има тунели. В тях има живот, разбира се, тези ректилии са в тях, под Витоша. Ние сме преследвали огромен техен обект на 4 септември 1988 г., който беше дълъг над километър, опънал се като черна фуния между Витоша и Люлин. И когато тръгнахме да го гоним, той отиде към Перник и там изчезна. А ние бяхме с една жигула и не го стигнахме. Но винаги над Витоша се наблюдават такива обекти. Всяка вечер или през вечер грамотният човек, който различава корабите от звездите, може да ги види. Те обикновено се маскират като звезди.
- Как изглеждат извънземните?
- Те са полифония от образи. Има насекомоподобни, човекоподобни, има ангелоподобни, има и такива, за които изобщо не можем и да подозираме.
- Те безсмъртни ли са?
- Във всички случаи са смъртни. Но животът им спрямо човешката раса е много по-дълъг. От порядъка на стотици, хиляди години.
- Вие вярвате ли в съдбата?
- Аз не само вярвам, зная. Животът ни всъщност е програмиран. Човекът изпълнява съдбовните си функции, някои от тях мисии, и те си минават мотамо, без изобщо да се съобразяват със статуса на човека.
- Ще настъпи ли краят на света?
- Не, край на света няма да има. Трансформациите заедно с природните бедствия са неминуеми. Тази цивилизация или ще се промени, или си заминава, което не означава край на света.
- Какво можем да очакваме до края на 2014 г.?
- Аз не очаквам тази година да се случи катаклизъм. Очаквам силна активност на Слънцето. Тук-там някое земетресение, но до десет години ще се случат сериозни неща.
- Например?
- Според мен светът не се развива добре. Ние сме излезли от рамките на всякакви божествени неща. И затова трябва да си платим, защото за всичко се плаща. Все си мисля, че майката природа няма да закъснее и ще ни накаже. По принцип ние се самонаказваме. Мисля, че до 2029 г. ще има сериозни катаклизми. Обликът на планетата ще бъде променен. Очаквам огромно потъване на земни маси, включително и наводнения. Ще има цунами, бедствия, които ще отнесат не малко човешки животи. Най-мрачните перспективи са до две трети от човечеството. Ние живеем във времена, когато трябва да се отсее житото от плявата. Сред нас има паразити, които хабят безценната вселенска енергия.
- Как ще завърши кризата в Украйна?
- Мисля, че нещата ще се разминат на косъм и в Украйна. Но според мен тя трябва да мине към Русия. Русия е пазена държава. Пазят я силите, които пазеха и България. Когато беше битката пред Москва, руският народ беше изкаран на молитва, обиколиха Червения площад няколко пъти с Казанската Мадона и им се помогна. А при Курската дъга летящите чинии виснаха над немските танкове и им спряха двигателите.