Психо екшън до Спортна зала (обновена)

Животът

22-03-2014, 12:23

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Екшънът с Вальо на балкона

Млад мъж хвърля бутилки и саксии от прозореца, заплашва, че ще скочи (видео и снимки)

Психо екшън на улица "Цани Гинчев" разбуди района около градинката на пицария Шрек. От около час млад мъж хвърля от третия етаж на кооперация празни и пълни бирени бутилки и саксии върху колите по улицата, съобщи очевидец за Varnautre.bg

"Лудницата почна още снощи", разказа таксиметров шофьор от пиацата до градинката. "Ние си го знаем, той е наркоман, често прави изцепки", поясни още таксиджията. 

Младият човек, на 33 години според съкооператорите му, които в момента са наизлезли пред блока, снощи счупил прозореца на съседния апартамент. И в момента, той крещи, че съседите заплашват семейството му. Буйстващият живее в мезонет и се появява от терасите на третия и на четвъртия етаж. 

На мястото вече пристигнаха 5 полицейски коли. Очаква се всеки момент да пристигне психолог. Улица "Цани Гинчев" е отцепена между "Феликс Каниц" и "Петко Каравелов". 

+

13:40 "Вальо си го познаваме отдавна, той е наркоман, но никой не е предполагал, че ще изперка чак толкова", разказа пред репортер на Varnautre.bg. един от таксиметровите шофьори. По думите му спрените пари за дога са станали причина за буиството на мъжа. "Вальо се представя, че е внук на бившия областен управител на Варна Христо Контров. Ние се така си го знаем - като внука на Контров. Той и преди имаше подобна ситуация, но до нея се стигна след любовна драма", каза таксиджията. 

Буйстващия днес мъж, е изпаднал в аналогично състояние преди година, когато след внезапно прибиране от Турция заварил годеницата си с друг мъж, разказаха още таксиджиите. Тогава Вальо имал магазин за кожи до Дупката и тръгнал да зарежда стока от южната ни съседка. Върнали го обаче от границата и когато се прибрал открил приятелката си "на калъп" с друг. Годежът бил веднага развален и история приключила. 

14:20 Според друга версия на хора от района днешното избухване на Вальо е станало заради оргия с участието на сегашната му приятелка. Негови приятели пили у тях цяла седмица, след което се позабавлявали с приятелката му. 

В момента полицаи с алпинистка екипировка са се качили на покрива, а мъжът се показва на прозорците ту на четвъртия, ту на третия етаж с викове "Нищо не съм направил". 

Психоложка стои под балкона на буистващия, който продължава барикадата в жилището си. Спуснал е всички ролетни щори и се подава само от третия етаж. 

 15:50 "Гражданска защита" разпънаха платнище под балкона на Вальо. Той пък се появи на терасата си видимо поуспокоен. Психоложката продължава да го призовава да слезе долу. "Нищо лошо не съм направил", влезе в разговор с нея буйстващия младеж. 

Хората от Гражданска защита успяха да се изкачат до терасата, но щом ги видя, че се приближават Валентин се прибра в апартамента си и затвори вратата под носа им. Така спасителния екип остана да чака на терасата. 

Последва гоненица от прозорец на прозорец като спасителите постоянно подвикваха на Вальо да излезе. После успяха да разменят няколко реплики с него на един от прозорците, след което той ги пусна да влязат в апартамента. 

Минути по-късно буйстващият Валентин бе изведен от блока,с цигара в уста. Униформени го отведоха в странична улица и го качиха в линейка, където психолозите го успокояват.