Юноша на ЦСКА свири на Черно море в Пловдив

Спорт

24-03-2014, 14:16

Снимка:

БГНЕС

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" гостуват под тепетата в сряда от 15 ч. на местния Ботев

Столичният рефер Калин Людмилов бе определен от БФС за главен съдия на двубоя от 3-ия кръг на плейофите в ТОП7 на "А" група между Ботев (Пловдив) и Черно море. Негови помощници ще са Иван Вълчев и Веселин Мишев, а за четвърти съдия бе определен Илиян Капарашев. Събитията зад двете врати ще следят Станислав Ставров и Стоян Денев.

Любопитното е, че Людмилов е бивш футболист, преминал през школата на ЦСКА. Реферът вече ръководи един мач на Черно море този сезон. Той надува свирката при гостуването на Лудогорец, като мачът тогава завърши 1:1.

Срещата Ботев (Пловдив) - Черно море е в сряда от 15 ч. на базата в Коматево. Играчите на Гонзо вече на два пъти загубиха от същия съперник под тепетата през настоящата кампания. В първия мач паднаха с 0:2 за първенство, а след това с 0:1 в осминафинален реванш за Купата на България и напуснаха надпреварата. На Тича пък варненци спечелиха с 1:0, след гол на Живко Атанасов в самия край на срещата.

Припомняме, че през миналата година от щаба на Черно море обвиниха Калин Людмилов, че е ощетил преднамерено "моряците" в мача със Славия на Овча купел , завършил 1:0 за "белите". От Тича тогава коментираха, че синът на Калин Людмилов тренира в школата на Славия, като това било атестат за клубни пристрастия.