Христина и Емо – Суингъри или не?

Семейство Русеви от Къртицата криело истинския си сексуален живот

Героите на риалити шоуто станаха и главни действащи лица в поне половината градски клюки. Двойката е тема на разговор в почти всяко столично кафене по време на светските паузи между шопинга и аперитива на софийските клюкари.

Въпреки, че Христина отрича да са имали токова разкрепостен креватен живот градската клюка носи съвсем друга информация.

Съвсем случайно, седейки в популярно столично кафене станах неволен свидетел на разговор от съседната маса, на която две девойки ентусиазирано обсъждаха семейство Русеви. Едната дама ожесточено обясняваше, че риалити героите са суингъри и често приютяват други хора в семейното ложе. За да докаже твърденията си момата дори звънна на своя приятелка за да потвърди.

Тя пусна на спийкър iPhone си и половината заведение чу думите от отсрещната страна на слушалката.

Жената на телефона потвърди, че е правила тройки със семейството и дори е имала доста интимни и горещи ласки с Христина. Според нейните думи се оказва, че семейството не само разнообразява с допълнителни персонажи креватните си изпълнения, но и е с бисексуална насоченост.

На въпроса дали и Емил Русев посяга към мъже източникът на клюкарката не можа да потвърди и каза, че не знае, но според нея и двамата били без всякакви задръжки в леглото. Самият Русев, често се шегува по темата за гей секса и нищо чудно да е опитвал мъжки ласки.

За склонността към секс разнообразие в семейството първа заговори бившата любовница на Емо Виктория Джумпрова.  Манекенката не може да преглътне раздялата и десет годни по-късно се появи във формата за да вгорчи щастливия живот на семейство Русеви. Тя твърди, че силната половинка в двойката дълго време е бил с нея, още преди да срещне съпругата си и се е оженил докато орял и в нейната нива. Тя твърди, че първо предложил брак на нея, но тя го отхвърлила, въпреки романтичното пътешествие в Гърция и красивия годежен пръстен, който тя все още пази.

Много от столичните клюкари подозират желанието да вкарат Бориса Тютюнджиева (друг участник в играта) в леглото си, като основна причина за себеотрицателното приятелство на семейството с моделката.