Продават цял жилищен комплекс за 6 милиона

Парите

04-04-2014, 09:21

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Частен съдебен изпълнил е обявил за продан имота в близост до Албена

Цял жилищен комплекс в село Рогачево, близо до Албена, е обявен на публичен търг от частен съдебен изпълнител. Причината за продажбата са натрупани дългове.

Имотът се намира в местността Голямата могила, площта му е близо 12 хил. кв. метра, а обявената цена в публичния регистър на частните съдебни изпълнители е малко над 6 млн. лева. Жилищният комплекс "Рогачево" е с обща разгъната застроена площ от 7352,83 кв.м и включва 51 апартамента. Частен съдебен изпълнител продава и няколко мезонета в същото село. Цените са от 56 хил. до 80 хил. лева в зависимост от застроената площ. На търг са обявени и вили, и апартаменти в Балчик, като цените стигат до 132 хил. лв. Двустайни апартаменти в Каварна пък могат да се купят за близо 38 хиляди лева.

Няколко обекта за продаване има и в Кранево. Заведение в хотел с площ от 48 кв.метра е обявено за 28 621 лева. Семеен хотел с механа и плувен басейн с площ 176 кв. м се предлага за 292 425 лв. С наближаването на туристическия сезон в регистъра на ЧСИ могат да се открият немалко търговски обекти, а и цели хотели край морето. Най-често за продан са обявени имоти в селата Кранево и Рогачево.

Ако пък предпочитате живота в големия град, за 7 милиона евро се продава сграда в центъра на Варна. Къщата е паметник на културата, реновирана, предлага ресторант с винарна, следват два етажа оформени като офиси, а на последния етаж има ВИП апартамент с излаз към 170 кв.м. тераса с монтирана рамка за джакузи и тента.Сградата е със собствено отопление на газ и с вътрешен асансьор. Общата застроена площ е 1700 квадратни метра.