Тодор Марев: Играчите ми порастват по-късно

Спорт

08-04-2014, 09:55

Снимка:

Chernomorepfc.bg

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Очаквам голяма група от набор 2000 г. да влезе в мъжкия футбол, категоричен е легендата на Черно море

Отборът на Черно море, набор 2000 г., е получил покана за голям международен турнир. Ако я приеме, тимът, воден от футболната легенда Тодор Марев, ще мери сили с грандове като Манчестър Юнайтед, Барселона, и Ювентус. Това разкри пред Ydara.com самият наставник на "моряците".

"Ще видим дали ще отидем, трябва да направим попълнения в отбора. Очаквам още трима нови състезатели, които ще направят така, че отборът ми да бъде конкурентен на големите отбори. Не че имаме слаби футболисти, но малко им отстъпваме на първите отбори по сила, защото по-късно порастват играчите ми", обясни Тодор Марев.

Засега обаче не дава повече подробности около въпросната футболна надпревара, която ще е през лятото. Първо иска да изгради боеспособен отбор и най-вероятно тогава ще приеме поканата за участие. Но добави, че никой от футболистите, с които разполага в момента, няма да напуска тима. "Никого няма да изгоня, разчитам на всички тези деца, има много футбол в тях. Очаквам голяма група да влезе в мъжкия футбол. Надеждата ми е в тях, много са трудолюбиви, попиват всичко, което им покажа. Заслужават да растат нагоре", добави още треньорът на Черно море.