Код: Красива

Варна Лайф

14-04-2014, 17:00

Автор:

DeSheli

Всичко от Автора

Или колко живота имаш, за да се насладиш на разкоша да си Жена

Стремежът към съвършенството е изначално заложен в нас.

Като суетни същества, за жените е изключително важно как изглеждат. Така и трябва да бъде.

Когато жената изглежда добре,  когато се чувства добре в кожата си, тя придобива по-ярко изразено излъчване, а най-силното женско оръжие е женствеността.

За което, не просто поддържаният външен вид е от значение,  а, разбира се, и добрите маниери, вътрешното усещане за младост и красота, индивидуалният стил.

Всяка жена е уникална сама по себе си, всяка красота има различно звучене.Българските представителки на нежния пол се ползват с комплименти от целия свят за красотата си.

И тъй като светът днес е много динамичен, предлага много възможности, съвременната българка има привилегията да си подари професионална грижа за красотата.

Международният козметичен бранд DeSheli, набиращ все по-голяма популярност в световен мащаб и най-вече в страни като Израел, Русия, Франция, Естония, Литва, Ръмуния, Сърбия, вече е и у нас.

Разбира се, в София беше открит първият център, а буквално преди няколко месеца отвори врати и вторият специализиран център на елитния бранд за България в един от най-посещаваните търговски центрове в морската ни столица - Mall Varna.

Научният пробив в света на красотата е плод на дългогодишни изследвания в областта на медицината и науката в самото сърце на Израел.

В уникалната формула на продукцията са заложени новаторски разработки на учените от израелските лаборатории Hlavin Industries Ltd. и E.L. Erman Cosmetics Manufaturing Ltd , подчертано натурални съставки, коктейл витамини, антиоксиданти, лечебни екстракти и ценни дарове от Мъртво море.

Козмецевтиката е без аналог в света, изцяло ориентирана към възстановяване на кожата на лицето.Революционният пробив в грижата за лицето предлага пълно обслужване и индивидуален подход, с помощта на прецизна компютърна диагностика, позволяваща точно определяне на проблемите и проследяването на подобрението и изменението на състоянието на кожата.

Специализираните центрове на DeSheli по целия свят проследяват и гарантират резултата, като за първи път в козметичната индустрия DeSheli предлага следпродажбено обслужване и обратна връзка с клиентите си.

Интелигентният подход в съчетание с високото качество на продукта позволяват на всяка жена да се грижи за кожата си така, че младостта и свежият вид да се запазят максимално дълго.

Свежият и здрав вид на добре поддържаната кожа предлагат неподозирани възможности да се чувстваме и изглеждаме красиви, ако знаем как правилно да го правим.

DeSheli задава нови стандарти в културата и отношението на жените към себе си като създава комуникация със своите клиентки, водейки ги по пътя на естествената красота.Всяка жена заслужава да се грижи за красотата си, защото жените правят света по-красив.

Центровете на DeSheli може да откриете на адрес:
гр. Варна, бул. "Владислав Варненчик" 186, Mall Varna, ет. 2
+359 877 119 233
и гр. София, Студентски град, ул. „проф. Атанас Иширков“ 13
+359 0877 371 777

Ако ги нямаше жените, всички пари на света не биха означавали нищо. Аристотел Онасис