Организират благотворителна работилничка в помощ на Амелия

Днес от 11 часа желаещите могат да дадат своя принос за 8-годишното момиченце

Благотворителна работилничка организират днес във Фейсбук в помощ на 8-годишната Амелия. Изработените предмети ще бъдат представени на благотворителен базар в помощ на болното от церебрална парализа дете.

Организаторите се надяват да привлекат повече хора за инициативата си. Въпреки, че има осигурени материали, желаещите ще могат да носят и свои или направо готови изработен от тях предмети.

Благотворителната работилничка ще бъде отворена през целия ден, за да бъде удобно на повече хора да подкрепят с труда си благотворителното мероприятие.

"Амелия проведе два курса на лечение в Израел, но там видяхме, че с прием на едно хапче няма как да очакваме нещо да се случи. За това започнахме да търсим лечение което да и помогне. Така един ден попаднахме на дете лекувало се в Китай и резултатите бяха на лице. Свързахме се с родителите, пратихме документите на детето ни в клиниката в Китай.

След месец вече бяхме на китайка земя. Тук се провежда интензивно лечение. Един курс на лечение струва 25 000 лв и трае четири месеца в болница в които се включват път и престой. Прегледана е от китайски професор, който тук се приема за светило в тази област. Това което той каза за нашето дете е, че има огромен потенциал. За съжаление децата трябва да започват в ранна детска възраст това лечение. Детето се подлага на точкова терапия, иглотерапия, рехабилитация, вана с билки, музикотерапия, електро стимулации и много други процедури", пише на страничката на Амелия във Фейсбук.

Желаещите да дадат своя принос и подкрепа за Амелия, могат да го направят днес от 11 часа, през целия ден на адрес "Работилничка 13", ул. "Проф. Николай Державин" 27.

Който предпочита да помогне с пари - може да го направи на следните сметки:


PAYPAL: [email protected]

Банка ДСК
BIC: STSABGSF
BG69STSA93000018648844 в лева
BG77STSA93000018652289 в евро
BG82STSA93000018652296 в долари
титуляр - Амелия Георгиева Асенова