Тити Папазов поиска в Левски близнаците Калоян и Деян Иванови

Спорт

29-04-2014, 10:37

Снимка:

Varnautre.bg / Архив

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Отборът ще се нуждае от сериозно подсилване и ще бъдат направени оферти към братята

Треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов обяви, че предстоящото участие на "сините" в Адриатическата лига е голям успех за българския баскетбол. Той призна, че заради този турнир отборът ще се нуждае от сериозно подсилване и ще бъдат направени оферти към близнаците Калоян и Деян Иванови и Филип Виденов.

"Въпрос на много кратки срокове е да се подпише договор между Левски и Адриатическата лига. Това е надпревара от изключително високо ниво и участието ни в нея е успех за българския баскетбол. Ние сме „Левски“, но не сме Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Реал (Мадрид) или Барселона, при които само името е достатъчно. Точно затова в Адриатическата лига ние ще представяме България. Повтарям – уникален успех на българския баскетбол", обяви Папазов пред Нюз 7.

„Да, ще ни трябват повече състезатели. В никакъв случай няма да загърбя хората, които ни донесоха радостите в този момент. Но отборът ще трябва да бъде подсилен. Ще трябва да привлечем чужденци. Заради участието ни в Адриатическата лига най-накрая може да направим и подобаваща оферта към най-добрите наши играчи - близнаците Иванови и Филип Виденов", допълни треньорът на Левски.


Любопитното е как Тити Папазов ще опита да събере в един отбор Виденов и близнаците, които не се обичат особено. Преди две години Филип Виденов заяви, че няма да играе за националния отбор, ако Калоян и Деян Иванови попаднат в тима. Близнаците не му останаха длъжни и отговориха.