Бакари: Посрещаме Левски с много емоции, очаквам да ги победим

(ВИДЕО) Надявам се да вкарам и да стана най-резултатният чужденец в историята на Черно море

В Черно море се стягат за нова победа над Левски този сезон, след като през настоящата кампания варненци вече надделяха с 2:1 над сините на Тича. При нов успех, "моряците" ще изместят левскарите от 5-то място в класирането.

"Последен домакински двубой и искаме да завършим по най-добрия начин и да затвърдим представянето през целия шампионат. С една победа ще разместим и класирането. Мисля, че ако победим Левски, ще завършим на 5-то място”, заяви помощник-треньорът на Черно море Емо Луканов.

Той призна, че има натрупана умора в отбора, но зарядът на мача с Левски е прекалено голям и всички ще дадат максимума от себе си. „Левски почиваха миналия кръг и идват с това предимство. Като последен мач у дома мисля, че момчетата ще стиснат зъби и ще излезем победители. Левски не подценяват мача. Идват във Варна със самолет и ще дадат всичко от себе си. Нямаме кадрови проблеми. Котев получи почивка в миналия мач. Искахме да дадем почивка и на други, но нямахме тази възможност”, каза още асистентът на Гонзо.

Относно назначението на Ивайло Стоянов за главен съдия, Луканов бе лаконичен: „Мисля, че съдията ще се справи с мача”.

Пред медиите говори и голмайсторът Бакари, който преследва историческо попадение. В момента той има 11 гола за варненци, колкото е вкарал и Масена Моке. Ако се разпише още веднъж със „зелено-бялата” фланелка, Бакари ще стане най-резултатният чужденец в историята на Черно море.

„Посрещаме Левски с много емоции. Очаквам да играем добре, да ги победим и да ги изпреварим в класирането. Надявам се да вкарам и да стана най-резултатният чужденец в историята на Черно море. Ще съм много щастлив от такова постижение. Искам да остана във Варна, да продължа да бележа голове и да помагам на отбора да върви напред”, сподели Бакари, който има договор с отбора от „Тича” до лятото на 2015 година.

ВИЖТЕ КАКВИ СА НАСТРОЕНИЯТА В ЧЕРНО МОРЕ ПРЕДИ МАЧА С ЛЕВСКИ: