Събираме пари за децата на загинали полицаи и военни

Животът

15-05-2014, 09:34

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Благотворителният концерт е на 1 юни в Летния театър

Благотворителен концерт за събиране на средства за децата на загиналите и инвалидизирани служители на полицията и Министерство на отбраната организират на 1 юни в Летния театър. Събитието е част от кампанията,организирана от САСМВР,а патрон е самия Варненски и Великопреславски Митрополит Йоан. Подкрепящи кампанията са ВВМУ "Никола Й.Вапцаров", Варненска и Великопреславска Митрополия, ОД на МВР Варна, Зоналния Съвет на БФС, Община Варна и КТ "Подкрепа" Варна. В концерта ще вземат участие деца от Клуб за народни танци "Моряците", Школа по изкуства "Магия 7", ОУ "Панайот Волов", таекуондо клуб "ОДЕСОС-Варна", "Варненска Айкидо академия", брейк-формация "Крейзи-форс",балет "Роберта",ОДЗ 4 "Чайка",ОДЗ 12 "Първи юни", танцов и спортен клуб "Огледало" и Общински детски комплекс –Варна. Водещ на концерта ще бъде Пламен Георгиев.

Специално за концерта от ЦСМП –Варна ще осигурят медицинско обслужване,а служители от Общинска полиция и МВР ще осигурят охраната на мероприятието. На 13 юни от 18:00 часа домакин на втори концерт ще бъде Фестивален и конгресен център –Варна, а водещ ще бъде Кирил Аспарухов. В концерта на 13-ти юни отново участие ще вземат голяма част от участниците,а към тях се ще се присъединят и Представителния духов оркестър на ВМС, победителката в "България търси талант" Елисавета Ганчева, Деси Добрева и деца от шлагерно студио "Да".

По време на концерта ще бъдат наградени и участниците в конкурсите за разказ и есе и рисунка, който бе проведен съвместно с Община Варна. През следващите дни -14 и 15 юни на общинските игрища в двора на ТУ-Варна сили в станалия традиционен футболен турнир на малки вратички ще премерят отбори от Пункт-а за базиране към Военноморска база –Бургас,Щаб-а на ВМС,Военна полиция, ВВМУ "Никола Й. Вапцаров", Девня цимент, СОД Варна, районните управления в града, Затвора –Варна, Областна Дирекция "Охрана". Покани са отправени и към представители на съдебната власт във Варна,ЛетищаВарна,Пристанище Варна, ВиК, Баумакс, Елдом Инвест и останалите университети в града. Покани за подкрепа за популяризиране и събиране на средства във връзка с кампанията ще бъдат отправени и към Министрите на МВР,МП и МО,Началниците на районни управления, районните кметове, Кмета на Община Варна, Началника на отбраната на Република България, Командващия ВМС, Началника на Военна Академия "Георги С.Раковски", както народните представители от 3-ти МИР Варна и популярни лица от града. В отбора на организаторите се очаква да вземат участие бивши футболисти от Черно море и Спартак, международния рефер от близкото минало Димо Момиров, прокурори от ВРП и ОП –Варна, спортния организатор Бисер Маринчев и други.