ГЕРБ показва с изложба бъдещето на България и Европа

Новините

16-05-2014, 17:25

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Бойко Борисов пристига в събота във Варна

Изложба в центъра на Варна представя успехите на досегашните евродепутати от ГЕРБ и приоритетите на кандидатите за членове на Европейския парламент от партията. Оригиналната експозиция във формата на слънчев часовник е подредена на входа на Морската градина.


Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се включи в основното предизборно мероприятие на партията във Варна. От 18.30 часа в събота в шатрата до входа на Морската градина Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел, Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

През целия ден утре заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати ще са из Варненска област.

В 9.15 часа Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще се срещнат с граждани от Аксаково в заседателната зала на ОбС-Аксаково, ул.“Слави Дойчев“6. Те ще бъдат придружавани от кмета на град Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних и народни представители. В 10.40 часа в град Суворово Цветанов, Дончев, Паунова, Радев и Цветкова ще разговарят с членове и симпатизанти на партията в зала №1 в сградата на общината, площад „Независимост“ 1.

В 11.50 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще се срещнат с жителите на село Ветрино на площада. В 13 часа зам.-председателят на ГЕРБ, водачът на листата и кандидатите за евродепутати ще разговарят
с хората от село Староселец, Община Провадия. В 14.20 часа Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще посетят местност „Марин тепе“, община Долни Чифлик. В 16.45 часа Ева Паунова, Емил Радев и Августина Цветкова ще се срещнат с членове и симпатизанти във Варна, в голямата зала на хотел „Черно море“, бул.“Сливница“№33.