Депутати от ГЕРБ ходатайстват за нов път до провадийско село

Новините

22-05-2014, 16:22

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Настилката до село Манастир била в окаяно състояние от 30 години насам

Народните представители от ГЕРБ Пламен Манушев и Нели Петрова се срещнаха с жители на провадийското село Манастир. Те запознаха варненските депутати с тежкото състояние на пътя, който свързва селото с Провадия и Девня.

"Настилката е в окаяно състояние от 30 години", оплакаха се хората от провадийското село Манастир на депутатите от ГЕРБ Пламен Манушев и Нели Петрова.

"По трасето вече почти не е останал асфалт", коментира Нели Петрова, а Пламен Манушев заключи, че "през зимата и бронетранспортьор трудно би стигнал до селото". Двамата се ангажираха да поставят въпроса за необходимостта от реконструкция на пътя в Народното събрание и обясниха, че евросредствата са възможност за решение на най-наболелия проблем за жителите на с. Манастир. Хората се интересуваха и от листата на ГЕРБ за евроизборите и визията на партията за България и Европа.

В селото живеят около 600 души, сред които има много млади хора. Те запознаха варненските народни представители с местните забележителности  – етнографския музей и скалния манастир Кара пещера.