Съюзът на репресираните от комунизма подкрепи ГЕРБ за евроизборите

Новините

23-05-2014, 13:04

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Официалната позиция на съюза беше изпратена до ръководството на партията във Варна

"Предстоящите парламентарни избори за европейски депутати на 25 май 2014 г. повече от всякога изискват от всеки съзнателно мислещ и дееспособен гражданин на България да даде своя глас в защита на европейските ценности. Те са стъпка към решаването на по-големия въпрос за управлението на България".


Това се посочва в официална позиция на Националния съюз на репресираните от комунизма в България, която бе изпратена до ръководството на ГЕРБ във Варна.

"Националният съюз на репресираните от комунизма в България, заявява своята категорична решителност и призовава своите членове и симпатизанти да работят активно и с гласовете си да подкрепят кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, защото няма друга алтернатива на тези избори, освен да подкрепим онази политическа сила, която и досега и с думи, и с дела е работила за такава Европа, в която всеки един от нас да се чувства добре", гласи още становището.

"С безрезервната си подкрепа за тези кандидати, ще дадем своя принос за едно ново демократично развитие и управление на страната ни", убедени са от Националния съюз на репресираните от комунизма в България и гласуват доверие на ГЕРБ и №18 в интегралната бюлетина за евроизборите на 25 май.