Над 100 обекта вече се рекламират безплатно в туристическия сайт на общината

Туризъм

27-05-2014, 10:41

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Най-голям интерес към неговите възможности засега проявяват хотелиерите

Над 100 обекта се регистрираха в новия туристически сайт на община Варна - Visit.Varna.bg, който стартира официално преди седмица. Той предлага безплатна възможност за реклама на туристически обекти – хотели, заведения, магазини, клубове и т.н.,като единственото изискване е регистрация в сайта. Така ползвателите могат да проверяват онлайн офертите на обектите и да правят резервации в тях.
Регистрацията в сайта продължава с пълна сила на старта на летния сезон, а най-голям интерес към неговите възможности засега проявяват хотелиерите и собствениците на търговски обекти.
Туристическата платформа предлага информация за забележителностите в морската столица и курортите, за транспортната мрежа, за културните маршрути. Данните са на пет езика – български, руски, немски,английски, в момента се работи и по румънска версия. Чрез интерактивна карта всеки посетител може сам да избере маршрут до конкретен обект, а специално изработеното приложение „Варна винаги с теб“, дава възможност за ползване на сайта през мобилен телефон.
Visit.Varna.bg е част от новото онлайн лице на община Варна в интернет, след информационния сайт Live.Varna.bg.