Районен кмет се зае лично с косенето

Мисия Варна

27-05-2014, 17:15

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От голяма община са предоставили ръчни и машинни косачки и един трактор

Районният кмет на "Владиславово" Неделчо Михайлов се заема лично с косенето в квартала. На профила си във Фейсбук той съобщи, че отговорността за тревата носи само и единствено той. "От утре, 28 май 2014 година е лично мое задължение и естествено пряка отговорност за косенето на зелените площи в района, нося само и единствено аз. Озеленителна фирма, която да се грижи за този сегмент от външния вид на района, не се очертава да има в близкото бъдеще. 

От голяма община бяха любезни да ни доставят техника - във вид на ръчни косачки, 3 броя машинни косачки и един трактор за косене, които от утре са на разположение. Недостатъчно е за наличните 1300 декара, разбира се, но знам, че нещата зависят от мен и моите усилия и организация. Поемам цялата вина, ако не е окосено, след като започнем активното косене, макар, че доколкото се познавам няма да се наложи", обяви Михайлов. 

Утре на сайта на района и  в социалната мрежа ще бъде представен график за косене на микрорайоните и междублоковите пространства. Всеки ден ще се изнася и информация каква площ е окосена и колко остава.

Районният кмет съобщи още подобно закъснение в района му, макар и по обективни причини повече няма да бъде допускано.