Идват рокади на върха на Морска администрация

Новините

28-05-2014, 08:37

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Морският бизнес не предлага адекватен стаж на студентите

От директорския пост, по собствено желание, слиза капитан Георги Цветков

След първите 10 дни на следващия месец в ИА “Морска администрация” ще настъпят рокади, пише  Maritime.bg.

От директорския пост, по собствено желание, ще слезе к.д.п. Георги Цветков, който пое администрацията през миналата година. Пред Maritime.bg той нито потвърди, нито отхвърли информацията.

И към момента няма официална информация за причините довели до решението на к.д.п. Цветков. На директорския пост ще го наследи специалист от Дирекция Морска администрация – Бургас.

Друга промяна в състава на ИАМА стана с освобождаването на поста зам.-изпълнителен директор от к.д.п. Георги Иванов. Той ще поеме директорския пост в РИС – Русе.

Все още няма яснота кой ще поеме овакантените постове в ИА “Морска администрация”. Изглежда обаче, че в този случай министърът на транспорта няма да се обърне за съдействие към бизнеса и неправителствените организации. Припомняме, че именно те предложиха на Данаил Папазов к.д.п. Георги Цветков.

Мястото на върха в ИАМА няма да бъде практически освободено дори и след напускането на к.д.п. Цветков. К.д.п. Сергей Църнаклийски, който получи пост в Дунавската комисия, все още е директор на ИА “Морска администрация”, но в дълъг неплатен отпуск.