Качество без извинения

Варна Лайф

28-05-2014, 10:13

Автор:

doret

Всичко от Автора

Луксозна anti-age терапия с фитостволови клетки от DeSheli

Една от основните предпоставки за развитието на козметичния сектор е желанието да изглеждаме добре. Запазването на красотата и младежкия вид остава непреходно.

Днес пазарът на козметичните продукти за грижа се развива благодарение на иновациите, включващи продукти с уникални формули, с по- висока ефективност. Пазарът на масови и достъпни продукти изобилства със стотици марки, които се отличават с голямо количество синтетични компоненти, изкуствени ароматизатори, оцветители, като при производството се използват евтини технологии.

От друга страна, пазарът вся по-уверено навлиза в ерата на новия тип потребител, който предпочита високо качество и търси реални резултати. В този контекст все повече световни производители се насочиха към натуралните съставки и оцениха мощното действие на природата, като тенденцията вече добива очертанията на световен тренд. Изкуственото отстъпва пред натуралното. Все повече залагаме на качеството, предпочитаме естествените съставки, които имат по-меко действие и са по-близки до нас. Ерата на имплантите и радикалните интервенции постепенно отшумява, за да даде път на новите възможности.

Така, инвестицията в себе си става все по-актуална в живота на съвременния потребител.

В света на козметиката Израел заема лидерска позиция в разработката и производството на козметични продукти и безспорно може да се твърди, че тази страна е еталон за премиум качество. Набиращият все по-голяма популярност козметичен бранд DeSheli прави революционен пробив във висококонкурентата среда на козметичния сектор, преобръщайки представите в тази сфера. И въпреки, че марката е на световния пазар от 2008 година, на този етап тя обещава да се превърне в абсолютен лидер сред най- предпочитаните марки. В Русия DeSheli стартира през 2010 и за 4 години успя да се превърне в национален бранд.

№ 1 по продажби и търсене, като си извоюва и престижното отличие на номинациите LUXURY LIFESTYLE AWARDS – 2013. Такова силно присъствие не остава незабелязано и с появата си на всеки пазар нажежава до червено настроенията и обсъжданията. Едва ли и в България има някой, който да не е чул за DeSheli.  Съвсем логично, появиха се както поддръжници, така и противници на марката. Но независимо от това брандът навлиза уверено на пазара, благодарение на високото качество, както и на гарантирането на резултата от използването на продуктите.

Козметичните линии на DeSheli се създават от най- крупните производители в Израел- Hlavin Industries Ltd. и  E. L. Erman Cosmetics Manufacturing Ltd. Заводът Hlavin Industries Ltd.е с повече от 40 години присъствие в производството на елитна козметика, партнира си със световни научно-изследователски лаборатории, реализира над 25 000 единици продукция на ден и я експортира в над 30 страни.

Ексклузивно за DeSheli, там е създадена иновативната линия за лице Crystal Youth Anti Age, станала любима на много жени по света. Последната линия продукти за грижа, които представя DeSheli са истински пробив в козметологията. Луксозната диамантена терапия FYTOTIGHtm-Patent Pending представлява професионална комплексна грижа за кожата на лицето, разработена от  E.L. Ermann Cosmetic Manufacturing Ltd. Специалистите от завода и лабораторията в Ашдод над 20 години изучават ефекта на синергията, която се създава при подбора и съчетаването на действието на природните компоненти.

Като резултат е създадена линията Diаmond Trеasures, с изключително лека формула на основата на стволови клетки. При тестовете in vivo, проведени на 200 души на възраст от 20 до 65 години, резултатите показват повишаване на еластичността на кожата с 95%, намаляване дълбочината и броя на бръчките и фините линии с 93 %.

Комплексната и регулярна грижа е насочена в няколко направления:

  1. *Почистване
  2. *Интензивна хидратация
  3. *Подхранване и тонизация
  4. *Защита

По такъв начин кожата постепенно възвръща плътността и подобрява структурата си, а богатата на витамини формула стимулира енергийната обмяна на веществата , което поддържа нормалните функции на кожата и предовратява преждевременното стареене.

За повече информация посетете специализираните центрове на DeSheli за България

гр. Варна,

бул.“Владислав Варненчик № 186“,

Мол Варна, ет. 2

  • 359 877 119 233


гр. София,

Студентски град,

ул. „Професор Атанас Иширков „№ 13

  • 359 877 371 777