"Черен петък" тръгна в Гранд мол-Варна

Животът

30-05-2014, 12:35

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Намаления до 70% предлагат магазините и заведенията в комплекса

Часове след бурната нощ, в която отпразнува 4 успешни години, Grand Mall , най-големият търговски център във Варна, отваря врати за най-масираната дискаунт акция за сезона "Черен петък". Само до края на деня днес, варненци и гостите на града ще могат да се впуснат в свръх изгодно пазаруване с отстъпки, достигащи до 70 %.

След като организира първия изключително резултатен коледен "Черен петък" миналата година, молът, пионер в съвременните търговски практики, реализирани в условията на българския пазар, сега събира още повече ексклузивни оферти на наематели – над 140 оферти.  В каталога с предложенията на търговските обекти могат да се открият радващи потребителите тенденции – има сериозни отстъпки и за нови колекции, все повече са отстъпките за всички артикули, все повече представители и на български, и на световни брандове се включват в акцията.

Шокови цени специално за деня ще предложи и хипермаркет Carrefour. Вторият етаж  - зоната с ресторанти и заведения също ще посреща посетителите с апетитни оферти. Така варненци ще могат да открият летния сезон с изгоден и забавен шопинг.

Четиридневните празнични събития, с които Grand Mall отбелязва четвъртия си рожден ден продължават.

На 31 май е танцовата битка - Street Dance Battle 2014 с Дивна, Криско и Наско от X Factor.  Подробности за часовете за записване и различните категории на състезанието ще откриете в сайта и във Фейсбук страницата на Grand Mall.

На 1 юни, Деня на детето, малчуганите ще се радват на целодневни атракции с Grand Цирк шоу, на концерта на Студио Да "Вълшебници" и спектакъла "Магията на Ненчо".

Всички празнични събития са с вход свободен.