С 300 % скочиха оборотите в първия летен "Черен петък"

Животът

31-05-2014, 16:08

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

1 юни идва с безплатни забавления - Grand Цирк шоу, концерт „Вълшебници“ на Студио Да, спектакъл "Магията на Ненчо" плюс балон и захарен памук за всяко дете

Първи в България летен "Черен петък" организира вчера Grand Mall . Многобройните оферти – над 140, реалните отстъпки, достигащи до 70% и включването на нови колекции в акцията стимулира варненци за изгоден шопинг в магазините и заведенията. Купуваха се най-често маркови облекла и обувки, козметика, очила, за пръв път и много книги. Пълни бяха и заведенията на втория етаж. Масовата дискаунт акция привлече двойно повече посетители от обичаен за сезона ден и увеличи с 300% оборотите на магазините наематели. Благодарение на широката информационна кампания клиентите бяха добре запознати с предимствата на "Черния петък" и търсеха активно магазините с най-изгодни отстъпки с помощта на специално издадения за деня каталог. Стотици се включиха и в томболата за награда от 2000 лв., като пуснаха свой талон в урната до Информационния щанд, информират организаторите.

Четиридневните празнични събития, с които Grand Mall отбелязва четвъртия си рожден ден, продължават.

Днес е танцовата битка - Street Dance Battle 2014 с Дивна, Криско и Наско от X Factor. Зад пулта ще бъдат DJ Happy, DJ Nzymo и Hype man-а на събитието N.A.S.O. Шумното младежко събитие, което по традиция привлича многохилядна публика, този път ще обхване целия ден, като го превърне в тотален празник на хип хоп танца. Началото на открития танцов урок "Танцувай с Дивна" е в 15 ч. , следва от 16,30 ч. Battle 1 vs 1 All Styles / kids edition/ със страхотна награда кино за целия училищен клас на победителя. В 18 ч. започва Battle 1 vs 1 All Styles и Best Crew Performance с наградата от 500 лв. и купа за победителя. Записването за всички танцови битки става на място от 15 ч. Програмата на състезанието ще откриете ТУК.

Денят на детето 1 юни идва с цирков блясък и вълшебства за най-малките. Програмата започва в 11 ч. с шествие на актьори от Куклен театър Варна. Костюмите, с които любимите актьори ще дефилират, са с уникален дизайн и крият балонени изненади, които могат да се видят единствено в Grand Mall. Всяко дете ще получи свой шарен балон за бразника. За най-ранобудните посетители специални гости ще бъдат жонгльори, илюзионисти и шоуто с обръчи Хула Хоп.

От 13 до 15 ч. в детския празник ще се влее Куклено цирково шоу, което ще заеме голямата сцена в мола, там ще се качи и пълната версия на Хула Хоп шоуто. Но това не е всичко – сред посетителите ще разиграват своите номера жонгльори, юлюзионисти, кокилари, ще има и атракции на моносайкъл – ще е весело.

От 14 ч. започват рисунките на лице с Мимо шоу, а в 15 ч. е началото на концерта на Студио "Да" с новия им проект "Вълшебници". Ще чуем и детските хитове "Ало, ало слънчице" и "Роклята на мама".

Кулминацията идва в 17 ч. със спектакъла "Магията на Ненчо" на обичания от малчуганите актьор-маг.

Големи екрани ще дадат шанс на всяко дете да се почувства в центъра на събитията. За всеки малчуган ще има балон и захарен памук. Както винаги, всички празнични събития в Grand Mall са с вход свободен.