Война и любов на една сцена в Гранд мол

Варна Лайф

01-06-2014, 13:33

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

21-годишният Красимир Димитров поиска ръката на 20-годишната Кристиана Тошкова в разгара на Street Dance Battle

Street Dance Battle 2014, част от 4-дневните празнични събития по повод четвъртия рожден ден на Grand Mall, разтресе с музика, танц и адреналин най-големия търговски център във Варна в последния майски ден. Пред дошлата специално за състезанието хилядна младежка публика на танцовия подиум се качиха повече от 70 участници в танцовите битки в различните категории. Насърчаваха ги Дивна, Криско и Наско от X Factor, а зад пулта бяха DJ Happy, DJ Nzymo и N.A.S.O. , които превърнаха деня в мощен хип хоп купон.

Battle 1 vs 1 All Styles /kids edition/ спечели Йоана Станчева, Варна, и така стана най-популярното момиче в училището си, защото наградата е Кино за целия клас. Наградата от 500 лева в Battle 1 vs 1 All Styles заслужи Мохата от София, който е финалист в SDK Romania 2014 Popping Battle, а 1000 лева за Best Crew Performance отиде при група Madhouse от Русе.

Още една голяма награда даде вчера Grand Mall – този път решаващ беше късметът в томболата.
2000 лв. от кампанията Черен петък спечели Радка Динкова Генчева.

Но най-голямата емоция на деня в мола, която зарадва и просълзи хората, станали свидетели на щастливия миг, дойде с екстравагантно предложение за брак. 21-годишният Красимир Димитров поиска ръката на 20-годишната Кристиана Тошкова в разгара на празничните събития в Grand Mall. Красимир е част от охранителния екип на мола, а Кристиана работи в новооткрит магазин. Двамата вече планират деня за сватба.

Днес най-големият мол във Варна е детска територия. Grand Цирк шоу с жонгльори, илюзионисти, куклени герои и кокилари радва мчалчуганите през целия ден, в 13 ч. започват рисунките на лице с Мимо шоу, в 15 ч. - концерта на Студио „Да“ с новия им проект „Вълшебници“, а
в 17 ч. на сцената излиза спектакълът „Магията на Ненчо”. Всеки момент от шоуто може да се наблюдава на големите екрани на втория етаж на търговски център.

Балон и захарен памук има за всяко дете, а входът за всички празнични събития в Grand Mall е свободен.