Водолази търсят удавницата от Рибарския плаж във Варна

Издирваното момиче е все още анонимно

Водолазен екип на "Гражданска защита" от двама души е предприел търсене на тялото на момичето, което тази сутрин се хвърли в морето на Рибарския плаж във Варна. Издирването продължава и в момента, но засега е без успех. 

Органите на реда все още нямат данни за изчезналата във водите и на този етап тя остава анонимна, научи Varnautre.bg. Засега няма информация и нейни близки или приятели, да са я търсили, сигнализирайки в полицията. 

Както по-рано Varnautre.bg писа момичето само е скочило в морето от  заведението "Пунта кана", чиито маси са на самия мост между Рибраския и Северния плаж на Варна. Пряк свидетел на скока на момичето във водата тази сутрин пък е станал барманът от съседно заведение, допълва Блиц. Младата жена била видимо ядосана и преди да скочи, хвърлила във водата пластмасов стол. На бармана и на охранителя в заведението жената изкрещяла, че ще се дави. 

Двамата мъже не успели да я стигнат преди да скочи във водата. Именно те са подали и сигнала за инцидента на тел. 112. По описанието на очевидците удавницата била със силует на слаба, млада жена, висока около 170 см. Заради тъмнината обаче не успели да видят лицето й.