Тръгнаха залози кога пада кабинетът, ако устиска до Нова година на всеки лев печелим два

Животът

09-06-2014, 10:10

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

2 лева печалба за всеки 1 лев залог, че избори тази година няма да има

Букмейкъри обявиха коефициентите си за предстоящите предсрочни избори. Логично най-малка е печалбата, ако познаете че ГЕРБ ще спечели - на всеки заложен лев, печелите по 20 стотинки. На второ място в онлайн залаганията е поставена БСП. Тук вече печалбата е по-голяма - за всеки лев, печелите 3, ако Столетницата вземе, че се мобилизира докрай и получи най-много гласове. Дотук изненади няма, но нататък почва да става интересно - на трето място е поставена "България без цензура" с коефициент 1:7. Следват Реформаторският блок с 1:25, ДПС с 1:50. Ако заложите на Волен и "Атака" стане водеща сила, печалбата ви ще е 10 000% - за всеки заложен лев, ще спечелите 100. Най-висок е коефициентът при победа на НФСБ. Тук всяко левче ви носи 200, ако познаете резултата.

Ако пък изборите не се случат до края на годината и сте заложили на тази прогноза - то доходността ви от подобен залог ще е 100% с коефициент 1:2.

Напоследък социологическите агенции са доста далеч от реалността. Да видим дали букмейкърите от eurobet.bg ще познаят крайните резултати от предсрочния вот.