Рускиня преби две ученички в "Чайка"

Крими

09-06-2014, 16:28

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

От плюене до юмруци в лицето и ритници

Рускиня е пребила две ученички в "Чайка". Днес Районен съд й наложи наказание "пробация". 29-годишната А. Г. в продължение на 6 месеца ще трябва да провежда срещи с пробационни служители и да се регистрира по настоящ адрес при периодичност 2 пъти седмично.

Първоначалният инцидент е възникнал на 2 септември миналата година в "Чайка", на открити стълби между супермаркет и заведение. 16-годишно момиче държало куче на каишка и разговаряло по телефона си, когато било блъснато в гръб от рускинята. Последвала размяна на реплики, след което подсъдимата наплюла девойката. Виждайки случващото се, две приятелки на момичето се намесили, като се стигнало до спречкване и размяна на удари с чанти. В суматохата подсъдимата успяла да хване 16-годишната тинейджърка за шията и да й нанесе юмручен удар в лицето и да й разбие устата.

4 дни по-късно – на 6 септември, в заведение в квартал "Чайка", А.Г. случайно разпознала двете приятелки на пострадалата, насочила се към тяхната маса и без да е била предизвиквана, съборила едно от момичета на земята и започнала да го блъска и рита. Очевидци опитали да възпрат подсъдимата, но тя последвала момичета навън и ги гонила до двора на Математическа гимназия. Пострадала при втория инцидент е 17-годишна девойка, която получила кръвонасядане по лицето. Наказанието на 29-годишната А. Г. бе наложено след одобрено от съда споразумение.