Моден писък, очила от дърво вече и във Варна

Руските знаменитости вече са почитатели на очилата ръчна изработка

Колкото и да се мислите за модерни, сигурни сме, че все още нямате дървени очила, какъв пропуск. Манията на американците по естествените материали, роди модата на елегантните дървени очила съвсем наскоро. Търсенето е толкова голямо, че вече няколко фирми предлагат този шикозен аксесоар.

Руските братя не са по-назад в модните тенденции от американците и също са подлудели по екстравагантните дървени цайси.

Добрата новина, е че предприемчивият варненец Георги Райнов вече предлага ръчно изработените очила на руската марка COOB (Куб) в своята оптика на ул. "27-ми юли" 30 в центъра на Варна.

Руската компания е основана с идеята да произвежда и продава висококачествени и екологично чисти очила и аксесоари от бамбук, дърво и други естествени материали. Само за година фирмата представи на широката общественост своята, екологично чиста и вписваща се в съвременния начин на живот, продукция на три от най-големите Еко изложения в Русия.

Множество руски знаменитости също са почитатели на тузарските очила ръчна изработка и се фукат от страниците на социалните мрежи с оригиналните аксесоари от дърво.

Разнообразието на модели, цветове и материали е толкова богато колко природата позволява, а това означава само едно – изобилие. Стъклените лещи са поляризирани и са с фактор на защита UV 400.

Дървените очила ръчна изработка можете да откриете в "Оптика Райнов" на улица "27-ми юли" 30 в град Варна. Цените са напълно достъпни и започват от 150 лева.