Нападателят от кв. "Победа" влачил жертвата си от мазата до улицата

Крими

16-06-2014, 13:58

Автор:

Росица Колева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Биха и клаха жена в кв."Победа"

Извършителят е криминално проявен, с жертвата се познавали

Нападателят от кв. "Победа", който снощи преби и наръга жена, е влачил жертвата си от мазата, в която живеел, до входа на блока, и след това я захвърлил на улицата. Както Varnautre.bg. първи писа, снощи в полицията е подаден сигнал за намерена жена в безпомощно състояние със счупвания и прорезни рани.  

Жертвата е 57-годишна жена с инициали В.П.П. Според свидетелите, които са я намерили, тя не е миришела на алкохол. Загубила е много кръв и по всяка вероятност това е довело до неадекватното й състояние. Жената е с амнезия и не помни нищо от случилото се. В момента пострадалата е настанена в ортопедията. Тя е със счупени ръка и ребро и множество прорезни рани. Инцидентът е станал на ул. "Магнолия" 12. Окървавената жена е намерена захвърлена върху метална капандура пред блока, около 21:30 часа. 

Извършителят, който както Varnautre.bg вече писа е задържан, е с инициали К.И.И. Той е криминално проявен и на приблизително същата възраст като жертвата. 

Нападателят е живеел в мазата, в която е била бита и рязана жената. Тя живеела също в района, но в друг блок. 

Извършителят и жертвата са се познавали, научи още Varnautre.bg. Няма данни обаче двамата да са имали някаква връзка помежду си. Все още се работи по изясняване на мотивите за престъплението. 

Още по темата:

Биха и клаха жена в кв."Победа"