Предстои 10-то издание на конкурса "Принцеса на Варна 2014"

Кастинг за конкурса ще се проведе на 12-ти юли

На 10 август, в навечерието на Деня на Варна, на сцената на Летния театър в Морската градина ще се състои 10-тото юбилейно издание на шоу-конкурса "Принцеса на Варна 2014" – за наградите на областния управител, на кмета на Варна и на ДКС. Но преди да се завъртят четирите кръга на конкурса пред жури с председател световноизвестния художник, който живее и твори в Париж - Никола Манев, предстои кастинг за желаещите да се включат в красивата надпревара.

Кастингът е определен за 12 юли, събота, от 11:00 часа в Летния театър. В него могат да се включат момичетата не само от Варна. Те трябва да бъдат на възраст над 15 години, да имат височина над 168 см и да бъдат с бански и високи обувки. Организаторите на конкурса осигуряват облекла за четирите кръга на конкурса – спортно-ежедневно облекло, бански, официални облекла и тест за интелигентност.

На 10 август (неделя), от 21 часа с богата забавна програма и при вход свободен ще се проведе конкурса “Принцеса на Варна 2014”, включен в седмицата, посветена на празника на морската ни столица – Варна. Още един форум на красотата и младостта ще фокусира вниманшието на варненци и гостите на морската ни столица. Конкурсът подкрепя и тази година кандидатурата на Варна за европейска столица на културата през 2019 година.