7-те въпроса за жените, които най-често занимават мъжките глави

Животът

28-06-2014, 16:55

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Проучвания показват, че най-често мъжете търсят отговори на седем въпроса, свързани с жените

На вашето внимание представяме 7-те въпроса свързани с жените, които най-често занимават мъжкото съзнание. Според различни проучвания се оказва, че най-често мъжете са търсили, търсят и вероятно ще продължават да търсят отговори на следващите въпроси. Може би е време да им ги дадем, не мислите ли?

1. Колко дълго трябва да изчакам преди да се обадя на жена, която ми е дала номера си? – Освен ако не искаш да изглеждаш като отчаян самотник и евентуален психопат, въпреки голямото си желание, не се обаждай 2 минути след като ти е дала номера си. Най-доброто решение е да изчакаш до следващия ден. Все пак внимавай, ако се забавиш прекалено може неволно да пратиш послание „не съм чак толкова заинтересован”, а ние не искаме това. Защото ако тя си помисли това, край на играта за теб приятелю...

2. Пука ли им на жените дали съм избръснат? – Разбира се, че да! Въпреки че предпочитанията са индивидуални, повечето жени все още предпочитат мъжете си гладко избръснати. Твърде често неизбръснатия мъж се възприема от дамите, като мъж, който е небрежен спрямо начина, по който изглежда. От друга страна гладко избръснатото лице се свързва с чистоплътност и придава изискан вид.

3. Какъв е най-добрият начин да впечатлиш жена на първа среща? – Пет прости правила:

#1. Бъди джентълмен
#2. Бъди добър слушател
#3. Бъди уверен и покажи самочувствие
#4. Покажи интерес
#5. Изглеждай добре

4. Как да накарам приятелката си да бъде по-разкрепостена в сексуален аспект? – Ако трябва да дадем пълен отговор на този въпрос съществува реален риск да навлезем в сложни психоанализи, а подозираме, че на никой не му се чете това. Накратко: при жените нещата до голяма степен се свеждат до едно единствено нещо наречено доверие. Спечелиш ли нейното доверие, печелиш тигрица в леглото.

5. Коя част от мъжкото тяло е най-привлекателна за жените? – Портфейла? Хе-хе шегичка! На този въпрос действително е трудно да се даде конкретен и еднозначен отговор. Колкото различни са жените, толкова различни са и техните вкусове, техните предпочитания. Все пак ако подредим импровизирана топ 5 класация на база различни изследвания и анкети ето какво се получава:

#5 Стегнато дупе
#4 Големи мускулести ръце и рамена
#3 Плътни устни и усмивка
#2 Корем (с плочки)
#1 "Пакетът" – разбира се гениталиите и зоната около тях си остават една от най-възбуждащите жените, части от мъжкото тяло.

6. Защо не мога да накарам приятелката си да изпита оргазъм? – Причините биха могли да бъдат различни и най-добрият начин да намериш отговор на този въпрос е просто да поговориш с нея, но все пак ето две от най-често срещаните:

- тя се нуждае от повече време – много голяма част от жените чисто и просто имат нужда от повече време и подготовка за да достигнат до кулминационния момент. Ако имаш склонност към преждевременно еякулиране, то тогава може да заложиш на любовната игра и предварителната подготовка. Колкото по-възбудена е жената, толкова по-лесно ще достигне до оргазъм.

- психологически проблем – когато на лице няма физиологичен проблем най-вероятно става дума за психологически такъв. Може би тя изпитва трудност да ти се довери? Може би има известни комплекси относно вида на голото си тяло и не може да се отпусне достатъчно? Може би имате нерешени проблеми в отношенията си? И какво ли още не... Най-доброто и единствено решение е комуникацията и изправянето срещу проблемите, не тяхното отбягване.

7. Защо бившата ми все още се опитва да бъде мой приятел? – Това че една жена се е превърнала от настоящо в бивше гадже не означава, че автоматично ще се превърне от твой приятел във враг. Колкото и да ти е трудно да повярваш може би тя държи на теб, като човек и желае да те запази в живота си, като ценен приятел. Разбира се, варианта да е все още лудо влюбена в теб, да копнее да бъде отново в обятията ти, да мечтае за целувките, за ласките... упс, май леко се отнесохме... та този вариант също не бива да бъде изключван.

Източник: По женски