Не ще да е било ракета, най ми е било HAARP

КОЙ свали самолета в Украйна и други мисли

Чудя се още как не са се сетили за толкова очевиден факт. А е толкова удобно - украинците ще мирясат, сепаратистите ще потъркат доволно ръце и всички ще продължат взаимно да се млатят, а гневът ще се изсипе върху Америка. Тя е свикнала. А пък и в крайна сметка HAARP така или иначе си е виновен по презумпция - що да не му се припише и този грях. Конкретно за България вечното оправдание "Ран-Ът" така или иначе се поизтърка, а българите имаме вопиюща нужда някой друг да ни е виновен - що да не е пак HAARP? И без това американците са лоши от 70 години насам, цялото зло на земята е тяхна работа.

След като приемем, че американците са виновни за самолета, защо да не минем и на КТБ. Вървял си Цветан Василев по "Витошка" и изневиделица го тряснал един HAARP в десятката и още преди да се е опомнил, взел че "изтеглил" няколкостотин милиона от банката си. Защо - не знае... даже като минал ефектът на мегамощнотосуперсекретнохипероръжие, поискал да ги върне.

Или пък Пеевски - цяла година цял един народ се чуди "КОЙ" предложи Пеевски. Ами КОЙ - HAARP го предложи, ама сега нали сме съюзници на американците - никой не иска да си признае. Ама това са по-пресни случаи, а HAARP си е бедствие с традиции. Та в тоя дух си мисля, че ние българите сме много готини хора, ама тоя пусти HAARP...

Карам си, например, по моста и шофьор на автобус пердаши с над 100 при разрешени 50 и си викам: Горкият човечец - кой знае и на него какво са му направили, че така да му се схване кракът на педала. После пък гледам друг колега пред мен, си отваря прозореца на колата и оттам изхвърчава смачкана кутия цигари и веднага ми идва, че с колегата от автобуса са ги облъчили заедно с някой HAARP. И така спокойно можем да приемем, че за всичко ни е виновен HAARP и естествено американците. Така де - щом могат да предизвикат ураган къде ли не, защо да не могат и тези неща.

А колко по-леко се живее, като знаеш, че има един HAARP, който да ти е оправдание за всичко. В крайна сметка Макдоналдс ни е виновен, че сме дебели, а не лакомията ни, децата ни са болни заради ваксините, които пак идват от запад, а ние си знаем, че западняците искат да унищожат България. Американците ни опростачиха до степен, от която май няма да има връщане назад. ХААРП вдига боклук от САЩ и го изхвърля под формата на найлонови торбички по улиците. Излиза, че дъждът е най-малкият проблем, който може да ни докара тази всемогъща система за терор над невинна България. Такива бедствия му се приписват и без това, че колко му е да лепнем и самолета на неговата сметка.

Мисля че трябва да се радваме на HAARP, защото ако го нямаше - ами тогава кого щяхме да обвиним? Кой щеше да е виновен, че сме на последно място във всяка хубава класация за Европа и сме винаги с медал, когато е нещо негативно. Сега е лесно - HAARP високо, САЩ - далеко - лесно е и приятно да се обвинява. А самосъжалението е направо сладко. Ами ако го няма?