Черно море има изградена стратегия за мача с Лудогорец

Спорт

24-07-2014, 13:24

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Важното е да използвамe по най-добрия начин нашите силни страни и слабостите, които сме забелязали в тима на съперника, каза Сашо Станков

Черно море има изградена стратегия за предстоящия мач с Лудогорец в събота. Това каза пред журналистите днес треньорът на "моряците" Сашо Станков. Той се надява Морето да се възползва от слабостите на съперника и да съумее да използва по най-добрия начин своите силни страни.

"Няма как да си правим погрешни изводи от загубата на Лудогорец в първия кръг от Хасково. Мач с мач не си прилича. След като паднаха, предполага, че са си направили необходимите изводи и в никакъв случай няма да подценят двубоя във Варна. Дори бих казал, че загубиха три точки в Хасково ще вкара във футболистите по-голям импулс и за нашия мач ще изглеждат по различен начин", смята Станков.

По отношение на кадровите проблеми специалистът сподели - "имахме доста хора, които бяха с леки травми от мача с Берое. Така направихме през седмицата, че тези хора успяхме да ги възстановим. Срещата пропускат Бакари, Акалски и Димо Атанасов, който е наказан. Всички останали са здрави. Мишо Венков имаше известни проблеми, но предполагам, че до събота ще е готов".