Бареков - водач на листата във Варна, не му се стои в Европарламента

Мисия Варна

26-07-2014, 13:55

Снимка:

© БГНЕС

Автор:

Росица Колева

Всичко от Автора

"Не ми се стои в Европарламента, нито ми се взема заплата оттам", обяви Бареков

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков ще бъде водач на листата във Варна за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. Това обяви той на пресконференция в морската столица. "Ще водя листите в Пловдив и Варна. Аз най-вероятно няма да вляза от Варна, за да не хабя бройка тук, но в парламента ще представлявам и двата града", посочи Бареков. Той обяви, че без значение от кой град ще влезе като народен представител, категорично работата му ще е свързана с българския парламент. "Не ми се стои в Европарламента, нито ми се взема заплата оттам. България има нужда от хора като мен. Нямам намерение да се отказвам от политиката", заяви лидерът на ББЦ. 

Той обяви и че стяга протест пред Народното събрание срещу готвената актуализация на бюджета в парламента. "Няма да позволим актуализация на бюджета, която ще стане с гласовете на ГЕРБ и ДПС", посочи Бареков. Той обяви и че оттук нататък имал двама персонални противници - Ахмед Доган и Бойко Борисов. А когато представел доказателства за връзките между тях двамата, всички щели да вземат неговата страна. 

Бареков призова и Ангел Джамбазки да напусне Европарламента. "Той е избран с гласовете на "България без цензура" и след като ВМРО напусна коалицията ни е редно Джамбазки да освободи мястото, посочи лидерът на ББЦ. Самата коалиция се запазва във формат ББЦ, "Гергьовден" и Земеделски народен съюз.